ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το σπίτι του τρόμου - Ο δράστης δολοφόνησε 15 άτομα

Αυτό είναι το σπίτι του τρόμου - Ο δράστης δολοφόνησε 15 άτομα

Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στα δωμάτια του σπιτιού.

Το όνομα του Ντένις Νίλσεν είναι συνώνυμο με την φρίκη καθώς σε διάστημα 5 ετών δολοφόνησε 15 άνδρες.

Η υπόθεσή του είχε συγκλονίσει την Μεγάλη Βρετανία στην δεκαετία του '80 και έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας από το κανάλι ITV, που μεταφέρει την ιστορία στην τηλεόραση.

Ο σκηνοθέτης της σειράς δήλωσε πως έγινε προσπάθεια να μεταφερθεί η πραγματική διάσταση των γεγονότων του σαδιστή serial killer με ακρίβεια, ώστε να φανεί το μέγεθος του τρόμου.

Ο Νίλσεν ήταν κάτι παραπάνω από ένας σαδιστής serial killer. Το σπίτι στο Muswell Hill του Νότιου Λονδίνου βρίσκεται ακόμη προς πώληση ενώ συνολικά 15 άνδρες βρήκαν φρικτό θάνατο στα δωμάτιά του.

Οι περισσότεροι ήταν άστεγοι και ο Νίλσεν τους προσέφερε στέγη και τροφή στην προσπάθειά του να τους βάλει στο σπίτι. Όποιος έμπαινε, δεν έβγαινε όμως ξανά...

Τα εγκλήματα του Νίλσεν έμειναν για χρόνια μακριά από την προσοχή της αστυνομίας ωστόσο η προσπάθειά του να εξαφανίσει τα διαμελισμένα μέλη των πτωμάτων έφεραν την φρικτή αποκάλυψη.

Οι γείτονες βρήκαν στον υπόνομο ανθρώπινα μέλη, μετά από μια βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης και η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του ψυχοπαθούς δολοφόνου.

Για την ιστορία, το σπίτι είναι προς πώληση αντί 250.000 λιρών ενώ παρά το γεγονος πως έχει γίνει ολική ανακαίνιση, κανείς δεν καταθέτει πρόταση αγοράς...

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από το «Σπίτι του Τρόμου»:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Σχολεία: «Χτύπησε» το πρώτο κουδούνι - Όλα τα μέτρα για μαθητές και δασκάλους