ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Νέο «χαστούκι» στη βασίλισσα από Μέγκαν και Χάρι

Βρετανία: Νέο «χαστούκι» στη βασίλισσα από Μέγκαν και Χάρι
AP

Νέο «χαστούκι» για τη βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς το ζευγάρι δεν θα... τραγουδήσει το "coming home for Christmas".

Το ζευγάρι θα μείνει στο σπίτι του στην Καλιφόρνια αντί να επισκεφθεί την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με το Vanity Fair. Κάθε Δεκέμβριο, η Βασίλισσα Ελισάβετ συγκεντρώνει την οικογένεια στο Sandringham Estate, τον τόπο της περίφημης συνόδου κορυφής για το Megxit. Οι Σάσεξ έχασαν και τον περσινό εορτασμό, επιλέγοντας να περάσουν τις γιορτές στον Καναδά με τον Άρτσι και τη μητέρα της πρώην ηθοποιού.

«Σε αυτό το στάδιο απολαμβάνουν πραγματικά τη νέα τους ζωή στην Καλιφόρνια και το νέο τους σπίτι», δήλωσε μια πηγή στο Vanity Fair. Όμως οι φίλοι τους, πιστεύουν ότι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλουν να κάνουν το ταξίδι, είναι το ρήγμα στους "Fab Four" (Χάρι, Μέγκαν, Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον).

Οι σχέσεις των δύο ζευγαριών βρίσκονται στον «πάγο» από τον Ιανουάριο, όταν συναντήθηκαν στο Sandringham Estate για να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες της αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν από τους βασιλικούς ρόλους τους. «Ας πούμε απλώς ότι ενώ τα πράγματα είναι καλύτερα μεταξύ του Χάρι και του αδελφού του, σίγουρα δεν είναι αυτό που ήταν, και δεν νομίζω ότι κανείς είναι έτοιμος για ένα άνετο οικογενειακό εορτασμό τα Χριστούγεννα», πρόσθεσε η πηγή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Οι Τούρκοι ενεργοποίησαν τους S-400! Έβαλαν στο… στόχαστρο ελληνικά F-16