ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στην Τουρκία: Ένας νεκρός τουρίστας μετά από οδοντιατρικές εργασίες

Θρίλερ στην Τουρκία: Ένας νεκρός τουρίστας μετά από οδοντιατρικές εργασίες

Οι δυο φίλοι του άτυχου 33χρονου είναι και αυτοί σοβαρά ασθενείς.

Σε ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται μια μυστηριώδη υπόθεση τριών Βρετανών, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Τουρκία για οδοντιατρικές εργασίες και ένας εξ αυτών πέθανε!

Ο Richard Molloy από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας ταξίδεψε στη γειτονική χώρα καθώς τα ιατρικά έξοδα ήταν πάρα πολλά στην χώρα του για να κάνει τις οδοντιατρικές εργασίες που ήθελε.

Αφού έφτασε στην Κωνσταντινούπολη με τους Declan Carson και Aaron Callaghan, επισκέφτηκαν κάποιον οδοντίατρο. Οι εργασίες ξεκίνησαν και έτσι η παρέα παρέμεινε στην Κωνσταντινούπολη για μερικές ημέρες.

Τα πράγματα όμως πήραν μοιραία τροπή, όταν σε μαι εκδρομή στο Μαρμαρά, ο Richard πέθανε, με την αιτία του θανάτου του να είναι μέχρι στιγμής άγνωστη.

Όμως αυτό που κάνει θρίλερ την υπόθεση, είναι πως οι δυο άλλοι άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα της υγεάις τους!

Η υπόθεση έχει γίνει πάρα πολύ σοβαρή πλέον με τους Βορειοϊρλανδούς να προσπαθούν να επαναπατρίσουν τόσο την σορό του Richard, όσο και τους δυο άλλους άνδρες που συνεχίζουν να νοσηλεύονται!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέγα φιάσκο για τους Τούρκους: Ενεργοποίησαν S-400 για να βρουν ελληνικά F-16 και… ούτε που τα είδαν