ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Τρόμος και lockdown σε νοσοκομείο μετά από κρούσματα σε ΜΕΘ

Κορονοϊός: Τρόμος και lockdown σε νοσοκομείο μετά από κρούσματα σε ΜΕΘ
Έξι άνθρωποι που νοσηλεύουνταν σε ΜΕΘ νοσοκομείο, νόσησαν από τον COVID-19.
dailymail.co.uk

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Έξι ασθενείς που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο για άλλες παθήσεις βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός και να διαταχθεί lockdown στην εγκατάσταση

Τρόμος σε νοσοκομείο στο οποίο τουλάχιστον έξι ασθενείς, με βαριά νοσήματα, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Στα τεστ που έγιναν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προέκυψαν τα νέα κρούσματα που προκάλεσαν έντονη ανησυχία στους διοικούντες το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση για μερικό lockdown.

Το χειρότερο όλων είναι πως οι ασθενείς που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό νοσηλεύονταν ήδη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, έχοντας άλλες σοβαρές παθήσεις.

«Ο έλεγχος για μολύνσεις στη ΜΕΘ είναι πολύ αυστηρός. Είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι άνθρωποι που ήδη παλεύουν για τη ζωή τους, έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο St. Helier του Λονδίνου, ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το πως μολύνθηκαν από τον κορονοϊό οι ασθενείς που ήδη βρίσκονται μέσα στις ΜΕΘ. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διέταξαν το μερικό lockdown από την Τρίτη (06/10), απαγορεύοντας τις επισκέψεις και αποτρέποντας τα ασθενοφόρα από το να πηγαίνουν στα επείγοντα για τα επόμενα 24ωρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Άτολμη και πάλι η ΕΕ: Τι αναφέρει για τις νέες εξαγγελίες Ερντογάν στο άνοιγμα της Αμμοχώστου