ΚΟΣΜΟΣ

Την έσυραν έξω από το αυτοκίνητο και έφυγαν με τα τρία της παιδιά

Την έσυραν έξω από το αυτοκίνητο και έφυγαν με τα τρία της παιδιά

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με μια μητέρα να πέφτει θύμα ληστών οι οποίοι την έσυραν με τη βία έξω από το αυτοκίνητο, προτού διαφύγουν με αυτό ενώ μέσα στο όχημα ήταν τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Απίστευτες σκηνές έχει καταγράψει μια κάμερα ασφαλείας σε κεντρικό δρόμο. Δυο άνδρες έσυραν με τη βία έξω από το αυτοκίνητο μια γυναίκα, στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα κι διέφυγαν με αυτό αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Το πλέον σοκαριστικό στην υπόθεση, είναι πως μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τρία παιδιά ηλικίας τεσσάρων, πέντε και επτά ετών.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η αγωνιώδης προσπάθεια της μητέρας να απωθήσει τους κακοποιούς, ωστόσο αυτοί την έσυραν στο πεζοδρόμιο και παρά την αντίσταση που έφερε κατάφεραν να την εκτοπίσουν και να κλέψουν το όχημα μαζί με τα παιδιά της!

Λίγη ώρα αργότερα οι κακοποιοί σταμάτησαν σε δρόμο του Λιντς, άφησαν τα τρία μικρά κορίτσια και διέφυγαν εκ νέου. Το αυτοκίνητο περίπου μια ώρα αργότερα, βρέθηκε ολοσχερώς καμένο ενώ ένας 26χρονος άνδρας έχει συλληφθεί ως ύποπτος.

Η αστυνομία του Γιορκσάιρ, σε ενημέρωσή της για το περιστατικό ανέφερε: «Στις 9:00 του Σαββάτου (03/10), η αστυνομία κλήθηκε στην οδό Άρμλεϊ Ριντζ, όπου μια γυναίκα τραβήχτηκε βίαια από τη θέση του οδηγού ενός μαύρου Ford Kuga από έναν άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια έφυγε με το όχημα μαζί με έναν άλλον άνδρα. Τα τρία κορίτσια ηλικίας τεσσάρων, πέντε και επτά ετών ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τα άφησαν κοντά στο Πέισλι Τέρας. Βρέθηκαν γρήγορα και είναι ασφαλή».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr