ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Πέθανε 37χρονος αστέρας του bodybuilding λόγω του ιού

Κορονοϊός: Πέθανε 37χρονος αστέρας του bodybuilding λόγω του ιού
Ο 37χρονος Βίκτορ Λούνα, νικήθηκε από τον κορονοϊό
Instagram

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Πένθος στον κόσμο του bodybuilding καθώς ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του χώρου νικήθηκε από τον φονικό ιό μόλις στα 37 του. Πώς η νόσος επηρέασε την καρδιά του.

Ένας από τους πιο διάσημους bodybuilder, πέθανε σε ηλικία 37 ετών από καρδιακή προσβολή, την οποία προκάλεσε ο κορονοϊός όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca».

Ο Βίκτορ Λούνα, ένας από τους πιο διάσημους αθλητές του χώρου και ένας τρομερά γυμνασμένος άνθρωπος, είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και η καρδιά του δεν άντεξε, με αποτέλεσμα το «Μεγάλο Αγόρι» - όπως ήταν το προσωνύμιό του – να χάσει την κρίσιμη μάχη.

Σε ηλικία 37 ετών, ο Βραζιλιάνος επαγγελματίας bodybuilder ζύγιζε 140 κιλά και είχε ύψος 1.81μ. ενώ είχε πολλές διακρίσεις στον χώρο της σωματικής διάπλασης. «Ένας φίλος πέθανε. Πάντα χαμογελούσε και με παρακινούσε. Θα μου λείψεις, ήσουν ο πρώτος φίλος που είχα στη Βραζιλία», δήλωσε ο διάσημος bodybuilder Μπράντον Κάρι, ο οποίος ήταν ο «Mr. Olympia 2019».

«Λυπημένος από τα νέα του θανάτου του Βίκτορ Λούνα. Είθε ο Θεός να προστατεύσει και να καθοδηγήσει την οικογένειά του και τους αγαπημένους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», έγραψε επίσης στο Instagram o Ρέλι Ουίνκλααρ, ο επονομαζόμενος και «θηρίο» του αθλήματος…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έρχονται τέσσερα αυστηρά μέτρα – Φόβος για νέο κύμα της πανδημίας τον Ιανουάριο