ΚΟΣΜΟΣ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα τελευταία λόγια του θρύλου πριν πεθάνει

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα τελευταία λόγια του θρύλου πριν πεθάνει
AP Images

Τι αναφέρει η Daily Mail για το θάνατο του «Ντιεγκίτο»

Όλος ο πλανήτης έχει «παγώσει» μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα και η «Daily Mail» φέρνει στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο του 60χρονου.

Πριν πεθάνει από ανακοπή στο κρεβάτι του, ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε μιλήσει στον ανιψιό του, αναφέρει το άρθρο. «Δεν νιώθω καλά», ήταν οι τελευταίες του λέξεις προτού ο θρύλος φύγει από τη ζωή.

Ο Αργεντίνος θρύλος ξύπνησε και ήταν χλωμός όταν κατέβηκε για πρωινό στην έπαυλη του και έλεγε πως κρυώνει. «Me siento mal» (Δεν νιώθω καλά) είπε στον ανιψιό του, προτού επιστρέψει στο κρεβάτι του και λίγο πριν το μεσημέρι, η νοσοκόμα του τον βρήκε ξαπλωμένο χωρίς τις αισθήσεις του. Εκείνη τηλεφώνησε αμέσως για βοήθεια, όμως όταν έφτασε ασθενοφόρο στην έπαυλη, ο Ντιέγκο είχε «φύγει» ήδη.

Τριήμερο Εθνικό πένθος κήρυξε ο πρόεδρος της Αργεντινής

Ο πρόεδρος της Αργεντινής, Alberto Fernández, κύρηξε τριήμερο πένθος στη χώρα για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Με την ευκαιρία του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο Πρόεδρος του Έθνους θα διατάξει τρεις ημέρες εθνικού πένθους από την ημέρα της ημερομηνίας», δήλωσε η Προεδρία της Αργεντινής σε σύντομη δήλωση.

Λίγο αργότερα, ο αρχηγός του κράτους εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο κοινωνικό δίκτυο Twitter την ευγνωμοσύνη του για την «ευτυχία» που έδωσε το αστέρι του ποδοσφαίρου στους Αργεντινούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός -«Βόμβα» Σαρηγιάννη στο Newsbomb.gr: Oύτε 7, ούτε 14 Δεκέμβρη -Τότε θα γίνει άρση lockdown