ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία - Κορονοϊός: Ξεκινούν εμβολιασμοί με το Sputnik-V - Πόσο θα στοιχίζει το ρωσικό εμβόλιο

Ρωσία - Κορονοϊός: Ξεκινούν εμβολιασμοί με το Sputnik-V - Πόσο θα στοιχίζει το ρωσικό εμβόλιο

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Η τιμή του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά του νέου κορονοίού θα είναι μικρότερη των 10 δολαρίων και θα είναι το πιο φτηνό από τα υπάρχοντα εμβόλια, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund-RDIF) Κιρίλ Ντμίτριεφ στην ειδική σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που είχε ως θέμα την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Η κάθε δόση του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού Sputnik-V θα κοστίζει λιγότερο από 10 δολάρια», δήλωσε ο Νμτίτριεφ.

Ο Ντμίτριεφ δήλωσε επίσης ότι το RDIF ( το οποίο έχει χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του ρωσικού εμβολίου) ενδέχεται να αρχίσει την παραγωγή του ρωσικού εμβολίου στην Αίγυπτο και την Αλγερία.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου έκαναν ήδη το εμβόλιο

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου έκαναν ήδη το εμβόλιο Sputnik-V κατά του νέου κορονοϊού, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα.

«Ενόσω συνεχίζονται οι κλινικές δοκιμές, ξεκινήσαμε τον εμβολιασμό ανθρώπων που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Μέχρι σήμερα έχουν εμβολιασθεί περισσότεροι από 100.000», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας, παρουσιάζοντας το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά την διάρκεια ειδικής συνεδρίας της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που είχε ως θέμα τα ζητήματα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ανυποχώρητη η πανδημία - 2.186 νέα σε 24 ώρες, 89 θάνατοι και 613 διασωληνωμένοι