ΚΟΣΜΟΣ

Μια 9χρονη Βρετανίδα έγραψε το πιο εντυπωσιακό γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Μια 9χρονη Βρετανίδα έγραψε το πιο εντυπωσιακό γράμμα στον Άγιο Βασίλη
PIXABAY

Η 9χρονη αποδείχθηκε λάτρης της τεχνολογίας, ζωόφιλη αλλά και εραστης της λογοτεχνίας.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά γράμματα στον Άγιο Βασίλη έστειλε μια 9χρονη Βρετανίδα, βάζοντας ομολογουμένως δύσκολα στον αγαπημένο άγιο των παιδιών.

Το γράμμα της 9χρονης από το Έσεξ της Βρετανίας περιελάμβανε συνολικά 12 αιτήματα προς τον Άγιο Βασίλη για την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ανάμεσα στα δώρα του... ολιγαρκούς κοριτσιού ήταν ένα ζευγάρι AirPods,ένα ζωντανό πάντα και ένα ταξίδι στη Γαλλία.

Η εννιάχρονη ζήτησε, επίσης, ένα φίδι, ένα Nintendo Switch, ένα PlayStation 4 και ένα PlayStation 5 καθώς και ένα laptop.

Το μικρό κορίτσι, πάντως, στο γράμμα του παραδέχεται ότι «κανονικά θα έπρεπε να μου φέρεις ένα κομμάτι κάρβουνο» γιατί, όπως γράφει χαρακτηριστικά, «προσπάθησα να είμαι καλή αλλά απέτυχα παταγωδώς».

Παρά την αυτοκριτική της αυτή η 9χρονη - προφανώς πιστεύοντας στο Θαύμα των Χριστουγέννων - διατύπωσε την ελπίδα ότι τελικά θα βρισκόταν στον κατάλογο με τα καλά παιδιά της χρονιάς που φεύγει και ότι ο Άγιος Βασίλης «θα καταφέρει να μου φέρει όσα του ζήτησα».

Την ανακάλυψη του εντυπωσιακού γράμματος έκανε ο αδερφός του κοριτσιού ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει viral την 9χρονη αναρτώντας την επιστολή στο Twitter.

Το γράμμα της 9χρονης έχει ως εξής:

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, ελπίζω να είχες μια τέλεια χρονιά και να είσαι καλά.

Η δικιά μου χρονιά ήταν η ακριβώς ανάποδη. Προσπάθησα καλά να είμαι καλό παιδί αλλά απέτυχα παταγωδώς. Για να είμαι ειλικρινής θα μου άξιζε ένα κομμάτι κάρβουνο αλλά σε παρακαλώ θα ήθελα να έχω ένα δώρο.

Για την ακρίβεια θα ήθελα περισσότερα από ένα δώρο. Σου γράφω τη λίστα μου και εσύ βάλε ένα σημάδι αν τα έχεις».

Εκτός από τεχνολογικά gadget η 9χρονη ζήτησε, ακόμα, την πλήρη σειρά των βιβλιών «Ο Μάγος του Οζ», αντισηπτικό αλλά και έναν πιγκουίνο.

Δείτε το γράμμα που έγινε viral: