ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: 24χρονη αυτοκτόνησε και ανέβασε σημείωμα στο Instagram μια ημέρα μετά!

Αδιανόητο: 24χρονη αυτοκτόνησε και ανέβασε σημείωμα στο Instagram μια ημέρα μετά!

Η Yocheved Gourarie από το Μπρούκλιν των ΗΠΑ έπεσε στο κενό από ύψος 75 μέτρων.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 24χρονη, η οποία αυτοκτόνησε στις 22 Δεκεμβρίου, ανήρτησε μια ημέρα μετά στο Instagram σημείωμα στο οποίο αναφερόταν στους λόγους που την έκαναν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Στην ανάρτηση η Gourarie εξηγεί ότι είχε προγραμματίσει τη δημοσιοποίηση του σημειώματος αυτοκτονίας και προειδοποιεί ότι το κείμενο είναι «σοκαριστικό» προτείνοντας σε όσους το διαβάσουν «πρώτα να κάτσετε σε μια καρέκλα».

Η 24χρονη Yocheved Gourarie

«Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο, έχω φύγει. Αν δεν έχω φύγει θα είμαι κάπου ακίνητη σε κάποιο νοσοκομείο και δεν θα μπορώ να το διαγράψω. Ελπίζω όμως ότι αυτό δεν θα έχει συμβεί» γράφει η 24χρονη.

Η ίδια υποστηρίζει ότι υπάρχουν περισσότεροι από 13 λόγοι για τους οποίους αυτοκτόνησε εξηγώντας ότι δεν ήθελε άλλο να πονάει.

Ωστόσο η ίδια αναγνωρίζει ότι με το κείμενό της αυτό μπορεί να πονέσει τους γονείς της γράφοντας ότι «δεν το θέλω αυτό, θέλω απλά να αφήσω το τελευταίο μου σημάδι σε αυτό τον κόσμο».

Σε προηγούμενες αναρτήσεις της η 24χρονη είχε αναφερθεί σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε καθώς και στην ανορεξία με την οποία έδινε μάχη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Καστοριάς – Νοσηλευόταν με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη