ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο βίντεο: Πλήρωσε ανήλικους να ντυθούν μονόκεροι και να της ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο

Απίστευτο βίντεο: Πλήρωσε ανήλικους να ντυθούν μονόκεροι και να της ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο
screenshot

Σάλο προκάλεσε στο διαδίκτυο ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Ρωσία

Πρωταγωνιστές της ληστείας ήταν δύο ανήλικοι ντυμένοι μονόκεροι, οι οποίοι έκαναν το μαγαζί «άνω-κάτω», αλλά έκλεψαν μόνο ένα δαχτυλίδι.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο RT, το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (27/2) σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Yuzhno-Sakhalinsk. Μάλιστα, το συμβάν σχολίασε και η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, με ανάρτησή της στα social media, λέγοντας ότι κλάπηκε μόνο ένα δαχτυλίδι αξίας 270 δολαρίων.

Στο βίντεο φαίνονται οι ληστές-μονόκεροι να εισβάλουν στο κατάστημα, να σπάνε με μια βαριοπούλα αρκετές βιτρίνες με κοσμήματα και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα να φεύγουν.

Όσο όμως η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου ήταν απασχολημένη να ποστάρει στα social media και να σχολιάζει το περιστατικό, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου ανέφερε το συμβάν στις Αρχές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις έρευνες των Αρχών, η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείο – όπως μεταδίδει το RT – φέρεται να εντόπισε τα δύο παιδιά από μια διαφημιστική εταιρεία και τα προσέλαβε για να τραβήξει την προσοχή στα social media και τώρα θα αντιμετωπίσει τις κυρώσεις των πράξεών της.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα δείχνουν παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου - Αγωνία για τις μεταλλάξεις