ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: 45χρονος Γερμανός φόρεσε μάσκα λύκου και βίασε 11χρονη σε δάσος

Αδιανόητο: 45χρονος Γερμανός φόρεσε μάσκα λύκου και βίασε 11χρονη σε δάσος

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου αυτό που έκανε ένας 45χρονος στη Γερμανία ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 45χρονος Κρίστοφ Κ. (σ.σ. τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά λόγω των νόμων για τα προσωπικά δεδομένα στη Γερμανία) βίασε την 11χρονη σε δάσος αφού πρώτα φόρεσε μάσκα λύκου!

Κατά τη δικογραφία ο 45χρονος εντόπισε το θύμα των αρρωστημένων ορέξεών του σε τρένο στο Μόναχο.

Ο δικηγόρος του παραδέχθηκε, σύμφωνα με τη Bild, ότι ο 45χρονος είχε, μάλιστα, φωτογραφίσει την ανυποψίαστη 11χρονη πριν την επίθεσή του.

Την ημέρα της επίθεσης, τον Ιούνιο του 2019, ο 45χρονος κατηγορείται ότι εντόπισε την 11χρονη στο τρένο και στη συνέχεια επέλεξε να μην κατέβει στον σταθμό στον οποίο κατευθυνόταν προκειμένου να την ακολουθήσει.

Όταν το κορίτσι κατέβηκε από το συρμό, ο 45χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε την 11χρονη και της είπε: «σταμάτα να ουρλιάζεις, δεν θα σου συμβεί τίποτα κακό».

Στη συνέχεια φέρεται να φόρεσε τη μάσκα του λύκου που είχε μαζί του και να βίασε το κορίτσι στο δάσος.

«Δεν μπορείς να πεις κάτι σαν απολογία. Θέλει να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη» είπε ο δικηγόρος του ο οποίος υποστήριξε ότι ο 45χρονος «έδωσε εσωτερική μάχη» για το αν θα βιάσει ή όχι το κορίτσι «αλλά τελικά το αποφάσισε»

Όπως ειπώθηκε, μάλιστα, στο δικαστήριο ο 45χρονος ήταν κρατούμενος σε φυλακή την περίοδο του βιασμού αλλά του είχε δοθεί άδεια για να εργάζεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξημέρωσε...νέο lockdown: Τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για καταστήματα, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας