ΚΟΣΜΟΣ

Μακένζι Σκοτ: Ξαναπαντρεύτηκε η «πρώην» του Τζεφ Μπέζος, του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Μακένζι Σκοτ: Ξαναπαντρεύτηκε η «πρώην» του Τζεφ Μπέζος, του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Δύο χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον ιδρυτή της Αmazon, Τζεφ Μπέζος, η πρώην αγαπημένη του παντρεύτηκε έναν καθηγητή από το σχολείο που φοιτούν τα παιδιά της.

Η είδηση του γάμου της Μακένζι Σκοτ με τον καθηγητή Νταν Τζουέτ, αποκαλύφθηκε μέσω της ιστοσελίδας του φιλανθρωπικού οργανισμού Giving Pledge.


«Ο Νταν είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος και για τους δύο», σχολίασε ο Τζεφ Μπέζος που αποχώρησε πρόσφατα απο τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Amazon.

Η Μακένζι Σκοτ είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του πλανήτη, καθώς σύμφωνα με το Forbes η περιουσία της φτάνει τα σε 53 δις δολάρια.

O ισχυρός άνδρας της Amazon, Τζεφ Μπέζος,A.P

Μέχρι στιγμής η πρώην κυρία Μπέζος έχει δωρίσει περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε τράπεζες τροφίμων, γυναικείες οργανώσεις και ιδρύματα Πρόθεσή της είναι να δώσει σε φιλανθρωπίες το μεγαλύτερο μέρος της μεγάλης περιουσίας της.
Ο γάμος της με τον Μπέζος διήρκεσε 25 χρόνια και τον βοήθησε να «στήσει» την Amazon το 1994.


Η σελίδα της Μακένζι Σκοτ στην Amazon αναφέρει ότι πλέον «ζει στο Σιάτλ με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της Νταν».


Η Μακένζι Σκοτ βρίσκεται σήμερα 22η στην κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ενώ ο Τζεφ Μπέζος «κονταροχτυπιέται» για την πρώτη θέση με τον Έλον Μασκ της Tesla. Η περιουσία του αγγίζει τα 177 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα «φάουλ» της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία της Νέας Σμύρνης