ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Συγκινεί ο Κάρολος – Το βίντεο που ανάρτησε για το θάνατο του πατέρα του

Πρίγκιπας Φίλιππος: Συγκινεί ο Κάρολος – Το βίντεο που ανάρτησε για το θάνατο του πατέρα του

Πρίγκιπας Φίλιππος: Μετά τη δήλωσή του στους δημοσιογράφους για τον θάνατο του πατέρα του, ο πρίγκιπας Κάρολος συγκινεί με μια ανάρτησή του στο Twitter.

Φόρο τιμής στον πατέρα του, Πρίγκιπα Φίλιππο, απαίτησε ο Κάρολος με ανάρτησή του στο Twitter. Στο βίντεο που ανέβασε ο πρίγκιπας της Ουαλίας περιλαμβάνονται δεκάδες φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ζωή του Δούκα του Εδιμβούργου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο εκλιπών πατέρας του είχε ενεργό ρόλο σε 992 οργανισμούς.

Δείτε την ανάρτηση:

Μίλησαν μετά από ένα χρόνο Χάρι και Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθούν μέχρι την κηδεία του παππού τους πρίγκιπα Φίλιππου.

Ωστόσο όπως γράφει η Daily Mail η Κέιτ Μίντλετον τους βοηθά να τα βρουν και να σταθούν δίπλα στην συντετριμμένη Βασίλισσα «ενωμένοι».

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια μίλησαν στο τηλέφωνο μετά από ένα χρόνο λίγο πριν συναντηθούν στο κάστρο του Γουίντσορ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ λέγεται ότι είναι πρόθυμη να αναλάβει δράση «ειρηνοποιού» μεταξύ των αδελφών, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να αφήσουν στην άκρη όσα τους χωρίζουν προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους παππού, Δούκα του Εδιμβούργου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ ο Χάρι στο παρελθόν έχει εκφράσει την συμπάθεια του για την Κέιτ Μίντλετον, περιγράφοντάς της ως τη «μεγάλη αδερφή που δεν είχα ποτέ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν εστίαση, δημοτικά - Θα «ξεκλειδώσουν» οι μετακινήσεις για το Πάσχα