ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα είχε προβλέψει όλα –Τι είχε σχεδιάσει στο παρεκκλήσι που έχουν το φέρετρό του

Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα είχε προβλέψει όλα –Τι είχε σχεδιάσει στο παρεκκλήσι που έχουν το φέρετρό του

Πρίγκιπας Φίλιππος:  Είχε ζήσει τη ζωή του στο έπακρο και πλέον σχεδίαζε με κάθε λεπτομέρεια το τελευταίο του ταξίδι

Με συνεχή ρεπορτάζ καλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ, τα νεότερα σχετικά με την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Φίλιππος, όχι μόνο είχε σχεδιάσει μόνος του το αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στην τελευταία του κατοικία αλλά είχε συμμετάσχει και στον σχεδιασμό του παρεκκλησίου που θα «φιλοξενούσε» τη σορό του πριν την νεκρώσιμο ακολουθία.

Μάλιστα, μερικά χρόνια πριν ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ είχε δώσει συνέντευξη στον χώρο αυτό, είχε μιλήσει για τη ζωή και το θάνατο δείχνοντας στο κοινό τον χώρο που είχε αποφασίσει να μείνει το φέρετρό του πριν την κηδεία του.

Το όχημα που θα μεταφέρει τον πρίγκιπα Φίλιππο στον τόπο ταφής του

Η σχέση της βασιλικής οικογένειας με την Land Rover πάει πολύ πίσω στο χρόνο και είναι ιδιαίτερα στενή, με αρκετά από τα αυτοκίνητα της εταιρίας να χρησιμεύουν ως οχήματα για τις μετακινήσεις ή τις εργασίες των μελών της.

Δεν θα υπήρχε λοιπόν πιο ταιριαστός τρόπος για να οδηγηθεί ο πρίγκιπας Φίλιππος στην τελευταία του κατοικία παρά μέσα σε ένα Land Rover. Kαι μάλιστα σε ένα που είχε επιμεληθεί ο ίδιος στις μετατροπές που είχαν γίνει.

land-rover-phillipe-a-1536x768.jpg
Αυτό είναι το Land Rover που θα μεταφέρει τον πρίγκιπα Φίλιππο στον τόπο ταφής του

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν στον κήπο της έπαυλης Frogmore στο κάστρο του Windsor, ένα Land Rover Defender 130 Gun Bus θα μεταφέρει την σορό του Πρίγκιπα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε φτιαχτεί στην γνωστή για τις μετατροπές της σε Land Rover εταιρεία “Foley Specialists Vehicles” και είχε παραδοθεί στην βασιλική οικογένεια από το 2016.

Το πράσινο Defender στην έκδοση 130 έχει φτιαχτεί στο χέρι και την όλη κατασκευή είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Φίλιππος. Στην τελευταία του κατοικία, αν και θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω πανδημίας, θα υπάρχουν και τα απαραίτητα αγήματα από τα τρία σώματα του στρατού της Βρετανίας, τα οποία θα πλαισιώνουν αυτό το τόσο ιδιαίτερο Land Rover.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν εστίαση, δημοτικά - Θα «ξεκλειδώσουν» οι μετακινήσεις για το Πάσχα