ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στις ΗΠΑ: Πατέρας εκλιπαρούσε για την επιστροφή του 5 εβδομάδων γιού του που ο ίδιος δολοφόνησε

Πατέρας βρέφος ΗΠΑ δολοφονία

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία ενός βρέφους μόλις 5 εβδομάδων από τον ίδιο του τον πατέρα

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τη δολοφονία του μόλις 5 εβδομάδων γιου του βρίσκεται ένας 32χρονος στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Ο Caleb Whisnand Sr, όπως είναι το όνομα του 32χρονου, συνελήφθη λίγες ώρες μετά την έκκληση που ο ίδιος απηύθυνε ζητώντας να επιστρέψει το παιδί του.

Οι κατηγορίες σε βάρος του 32χρονου απαγγέλθηκαν μετά την αυτοψία που διεξήχθη στη σορό του άτυχου βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε δάσος.

Για την ώρα πάντως οι αρχές δεν αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους που τις οδήγησαν στην άσκηση βαρύτερων κατηγοριών σε βάρος του 32χρονου.

Λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του ο Whisnand είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη τύπου έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του 32χρονου δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία για τον θάνατο του βρέφους.

Στη συνέντευξη ο 32χρονος είχε υποστηρίξει ότι δεν θυμάται αρκετά πράγματα από τη στιγμή που έχασε τα ίχνη του παιδιού του.

Η 28χρονη σύζυγός του είπε ότι ο 32χρονος υποστήριξε ότι συνειδητοποίησε ότι το βρέφος έχει χαθεί όταν πήγε να πληρώσει σε βενζινάδικο τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο βρέφος έχασε τη ζωή του κάπου ανάμεσα στις 15:45 και 17:30 της Δευτέρα, ώρες, δηλαδή, πριν ο 32χρονος να ενημερώσει την αστυνομία για την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ο 32χρονος φέρεται να έθαψε τον γιο του σε μια απομακρυσμένη περιοχή 30 μίλια νοτιοδυτικά του βενζινάδικου.

Η γιαγιά του βρέφους δήλωσε ότι η κόρη της ήταν έτοιμη να χωρίσει με τον 32χρονο την περίοδο της εξαφάνισης και του θανάτου του εγγονού της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε - Τραγική φιγούρα η μητέρα της