ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Τον «ξεγύμνωσε» ο βρετανικός Τύπος - Ποιό ήταν το ψέμα που είπε για τον Κάρολο

Πρίγκιπας Χάρι

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στο ζεύγος Σάσεξ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με αφορμή τις διαρκείς αποκαλύψεις και τα παράπονα των «έκπτωτων» από τη βασιλική οικογένεια για τον τρόπο που όπως λένε επηρέασαν τη ζωή τους, οι αυστηρές επιταγές του πρωτοκόλλου.

Στην επίμαχη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λοιπόν ο πρίγκιπας Χάρι -μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ- τον περασμένο Μάρτιο στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι δεν είχε κάνει ποτέ ποδήλατο σαν παιδί με τον μπαμπά του, τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Γι’ αυτό όπως ειπε απολαμβάνει όσο τίποτα τις «ποδηλατάδες» με τον γιό του Άρτσι στην Καλιφόρνια, μετά την μετακόμισή της οικογένειας στις ΗΠΑ.

«Το καλύτερό μου είναι να τοποθετώ τον γιό μου Άρτσι, στο πίσω μέρος ενός ποδηλάτου στο μικρό βρεφικό του κάθισμα και να τον πηγαίνω βόλτες, κάτι που ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω όταν ήμουν νέος», είχε πει χαρακτηριστικά ο 36χρονος Χάρι στην Όπρα.

Οι εικόνες που διαψεύδουν τον πρίγκιπα Χάρι

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα στο διαδίκτυο και δημοσιεύθηκαν σε μεγάλες βρετανικές ταμπλόιντ τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Ο Πρίγκιπας Χάρι εμφανίζεται πολλές φορές να κάνει βόλτα με το ποδηλάτο, μαζί με τον πατέρα του ως παιδί.

Σε μια φωτογραφία από το 1990, ο νεαρός Χάρι φαίνεται να κάθεται στο πίσω μέρος του ποδηλάτου του Καρόλου, καθώς ακολουθούν τον αδερφό του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σε ένα άλλο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο από το 1988 στη Σκωτία, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας απεικονίζεται να οδηγεί ένα ποδήλατο τραβώντας τον Χάρι σε ένα βαγόνι πίσω του.


Και μια άλλη οικογενειακή φωτογραφία από το 1989 δείχνει τον Γουίλιαμ, τον Χάρι και τους γονείς τους, τον Κάρολο και την Πριγκίπισσα Ντιάνα, να ποζάρουν μαζί στα νησιά Σίλι – ο καθένας με το δικό του ποδήλατο. «Πιστεύω πως είναι ψεύτης» σχολίασαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναδημοσιεύοντας τα επίμαχα στιγμιότυπα.

Οι ανακρίβειες και οι αστοχίες της συνέντευξης

Οι εν λόγω φωτογραφίες προστίθενται σύμφωνα με τους επικριτές του ζεύγους στις αστοχίες και τις ανακρίβειες που πολλοί διαπίστωσαν μετά την πολύκροτη συνέντευξη. Μία από αυτές είναι ο ισχυρισμός τους ότι παντρεύτηκαν μυστικά, τρεις ημέρες πριν από την επίσημη γαμήλια τελετή τους στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ούτε το πιστοποιητικό γάμου τους, ούτε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ που υπέγραψε το πιστοποιητικό, μπόρεσαν να το επιβεβαιώσουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αεροπειρατεία: Η ΕΥΠ «σαρώνει» κάμερες και λίστα επιβατών - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία