ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 2χρονου Νικόλα - Τον εντόπισε δημοσιογράφος

Ιταλία: Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 2χρονου Νικόλα - Τον εντόπισε δημοσιογράφος

Μετά από πολύωρες έρευνες καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, με τους Καραμπινιέρους και τους εθελοντές να «οργώνουν» την περιοχή, ο μικρός Νικόλας που εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειάς του στο Muggello, εντοπίστηκε σώος το πρωί της Τετάρτης.

Αμέσως το παιδάκι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει προβλήματα, μαζί με την μητέρα του.

Όπως έγινε γνωστό το 2χρονο παιδάκι εντοπίστηκε, τρία χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, από το δημοσιογράφο του RAI, ο οποίος άκουσε τον Νικόλα να φωνάζει.

Ο αρχηγός των Αστυνομικών, μιλώντας στα Μέσα περιέγραψε τη στιγμή που εντοπίζεται το παιδάκι.

«Μας σταμάτησε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος ανέφερε πως άκουσε μουγκρητά. Αμέσως κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, άκουσα τον ίδιο ήχο. Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να ήταν ένα ελάφι. Κατευθυνθήκαμε στην περιοχή από όπου ακουγόταν το μουγκρητό για να ελέγξουμε. Εκεί το έδαφος ήταν πολύ απότομο και έπρεπε να σκαρφαλώσω, φωνάζοντας παράλληλα. Λίγα λεπτά μετά άκουσα καθαρά το κλάμα του μωρού και είδα το κεφαλάκι του μικρού Νικόλα στο γρασίδι», λέει και προσθέτει ότι μόλις του είδες ο μικρός έτρεξε στην αγκαλιά τους και είπε τη λέξη «μαμά».

Ο μικρός Νικόλα, σύμφωνα με τους γονείς του, ήταν συνηθισμένος να βγαίνει στον κήπο του σπιτιού και να απομακρύνεται, σε μια λογική απόσταση, από την αγροικία όπου επέλεξε να ζήσει η οικογένεια.

Η οικογένεια ειδοποίησε την αστυνομία στις 9 το βράδυ της Τρίτης και οι έρευνες ξεκίνησαν άμεσα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Άμεσα τέλος στην απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλαγές σε εστίαση, παραλίες, μάσκες, δεξιώσεις