ΚΟΣΜΟΣ

Γυναικοκτονία στη Μολδαβία: 28χρονος σκότωσε 23χρονη τρεις εβδομάδες αφού της έκανε πρόταση γάμου

Δολοφνία στη Μολδαβία
Σοκ από τη γυναικοκτονία στη Μολδαβία - Ο 28χρονος δράστης αυτοπυροβολήθηκε μετά τη δολοφονία της 23χρονης

Σοκ από τη γυναικοκτονία στη Μολδαβία - Ο 28χρονος δράστης αυτοπυροβολήθηκε μετά τη δολοφονία της 23χρονης

Τραγικό θάνατο από τα χέρια του ανθρώπου που επρόκειτο να την παντρευτεί βρήκε μια 23χρονη στη Μολδαβία όταν ο 28χρονος σύντροφός της την πυροβόλησε μετά από καβγά που είχε με τους γονείς της άτυχης κοπέλας.

Όλα συνέβησαν στις 12 Σεπτεμβρίου όταν ο Ρόμαν Βλάσα, όπως είναι το όνομα του 28χρονου δράστη της δολοφονίας, συνάντησε τους γονείς της 23χρονης Άννας Φαντάζιου. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνάντησης ξέσπασε καβγάς με τον 28χρονο να πυροβολεί την άτυχη γυναίκα πριν να στρέψει το όπλο στον εαυτό του και να αυτοπυροβοληθεί.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο 28χρονος, για τον οποίο φίλοι του θύματος έλεγαν ότι ζήλευε υπερβολικά, είχε κάνει πρόταση γάμου στην 23χρονη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους περίπου τρεις εβδομάδες πριν την δολοφονήσει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν ξέσπασε ο καβγάς ο πατέρας της 23χρονης βγήκε από το σπίτι επειδή ο μελλοντικός γαμπρός του τον απείλησε με όπλο και τότε ήταν που άκουσε τους δύο πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τις σορούς της νοσοκόμας στο επάγγελμα 23χρονης και του 28χρονου συντρόφου της.

«Είχαν μια θαυμάσια σχέση. Πρόσφατα είχαν πάει διακοπές στη Ρουμανία και εκεί ο 28χρονος της έκανε πρόταση γάμου» δήλωσε φίλος του ζευγαριού σύμφωνα με τον οποίο δράστης και θύμα είχαν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια.

«Είχαν μια πολύ ωραία σχέση αλλά εκείνος ήταν ζηλιάρης. Το είχαμε συζητήσει. Η Άννα ήταν μια καταπληκτική κοπέλα, έξυπνη, όμορφη. Ήθελε τελικά να γίνει γιατρός, λάτρευε τη δουλειά της» δήλωσε μια συνάδελφός της άτυχης 23χρονης που πυροβολήθηκε από τον μέλλοντα σύζυγό της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία στη Μητροπόλεως: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον μασκοφόρο της Μεταμόρφωσης - Είχαν κάνει πρόβες

Γονικές Παροχές: Με 100.000 μεταβιβάσεις θα αλλάξουν χέρια περιουσίες ύψους 8,8 δισ. ευρώ

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»