ΚΟΣΜΟΣ

Σάνεν Ντόχερτι: Συγκλονίζει η ηθοποιός - Μοιράζεται στιγμιότυπα από τη μάχη της με τον καρκίνο

Σάνεν Ντόχερτι
Η Σάνεν Ντόχερτι δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή της
AP

Η Σάνεν Ντόχερτι συνεχίζει να δίνει τη δική της σκληρή μάχη με τον καρκίνο

O καρκίνος επιμένει στη ζωή της Σάνεν Ντόχερτι, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Μπρέντα» στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills, 90210). Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή της.

Η 50χρονη ηθοποιός, με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους τους φωτογραφίες από τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

«Για τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, θα ήθελα να μοιραστώ περισσότερα από το προσωπικό μου ταξίδι. Είναι όμορφες αυτές οι φωτογραφίες; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινές και η ελπίδα μου είναι ότι, κοινοποιώντας τις, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε όλοι περισσότερη γνώση και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες και συχνές εξετάσεις, να ξεπεράσει τον φόβο του και να αντιμετωπίσει οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί μπροστά τους. Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Έκανα μαστεκτομή και έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοβολία», έγραψε μεταξύ άλλων η ίδια στην λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου του Ρουμάνου μεγιστάνα στην Ιταλία – Ξεκληρίστηκαν 2 οικογένειες

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Αυτοκίνητο εμβόλισε μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ, ένας τραυματίας

Ο καιρός τρελάθηκε: Πού θα δείξει 30 βαθμούς μετά την κακοκαιρία «Αθηνά» - Η πρόγνωση Αρναούτογλου