ΚΟΣΜΟΣ

Το νησί που έγινε viral: Μαύρη τρύπα ή λάθος της Google;

Το νησί που έγινε viral: Μαύρη τρύπα ή λάθος της Google;

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ξεκινήσει μια τεράστια συζήτηση για το τι ακριβώς συμβαίνει με το «μαύρο» νησί που εμφανίστηκε στο Google Maps.

Μπροστά σε ένα... περίεργο αίνιγμα βρέθηκαν οι χρήστες του Google Maps, καθώς εντόπισαν ένα νησί το οποίο ενώ φαίνεται να έχει ακτές είναι μαύρο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» όλα ξεκίνησαν από έναν χρήστη της πλατφόρμας Reddit που δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Τι στο... είναι αυτό, δεν μοιάζει με νησί».

Οι ακριβείς συντεταγμένες για το πού βρίσκεται το νησί δεν έχουν δοθεί, ωστόσο η πλειοψηφία των χρηστών εικάζει πως είναι κάπου χαμένο στον Ειρηνικό Ωκεανό. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα το νησί έχει τριγωνικό σχήμα, στις ακτές του σκάει το κύμα ωστόσο το εσωτερικό του μοιάζει με μαύρη τρύπα.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι λογοκρίθηκε. Δεν θα είχε νόημα ένας φυσικός σχηματισμός να είναι μαύρος», αναφέρει ένας εκ των χρηστών, σε μια θεωρία η οποία βρήκε πολλούς υποστηρικτές.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μέρος «μαυρίζεται» στο Google Maps καθώς στο παρελθόν ανάλογη τύχη είναι το Sandy Island που ανακαλύφθηκε από τον Τζέιμς Κουκ στα τέλη του 1700 αλλά και μια περιοχή στα βουνά των Ιμαλαΐων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό ατύχημα στα Γιαννιτσά - Το μοιραίο άλμα και η πρόσκρουση

The Voice: Η 22χρονη που «τρέλανε» τους coaches (video)