ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Χορηγούσαν θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για να μειωθεί η σεξουαλική του όρεξη

Ισπανία: Χορηγούσαν θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για να μειωθεί η σεξουαλική του όρεξη
AP IMAGES

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας για τον Βασιλιά της χώρας.

Με θηλυκές ορμόνες προσπαθούσαν να... φρενάρουν τις σεξουαλικές ορέξεις του Βασιλιά Χουάν Κάρλος οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας, όπως αποκάλυψε ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο.

Απαντώντας σε ερώτηση Καταλανού βουλευτή, μέλους της επιτροπής που διερευνά χωριστές κατηγορίες περί κατασκοπείας υπό προηγούμενη κυβέρνηση της Ισπανίας, ο Βιλαρέχο τόνισε πως: «Του πήραν τα πάντα, δεν μπορούσε πια να κοιμηθεί με γυναίκα».

Ο Βιλαρέχο αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην προσπάθεια να μπει φρένο στις σεξουαλικές ορμές του πρώην βασιλιά, ισχυριζόμενος ότι τις πληροφορίες αυτές τις έμαθε από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα τσου Ζάιν Βίτγκενσταϊν, που ζει τώρα στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τους Times, ωστόσο, οι ισχυρισμοί του Βιλαρέχο δεν έπεισαν τους βουλευτές, που έκαναν λόγο για σενάριο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Ο Χουάν Κάρλος ζει επί του παρόντος αυτοεξόριστος στο Αμπου Ντάμπι, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας διερευνά τη συμφωνία ισπανικών εταιριών με τη Σαουδική Αραβία το 2011 για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής από τη Μέκκα στη Μεντίνα, ύψους 6,7 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο πρώην βασιλιάς κατηγορείται ότι έλαβε δώρο 100 εκατομμύρια δολάρια για τη συμφωνία αυτή. Ενα μέρος από τα 100 εκατομμύρια δολάρια που έλαβε ο Χουάν Κάρλος μέσω κάποιας ελβετικής τράπεζας και ενός ιδρύματος του Παναμά, κατέληξε με μορφή δωρεάς στην Βίντγκεσταϊν. Όμως όταν χώρισαν της ζήτησε να του επιστρέψει μεγάλο μέρος του ποσού, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.

Η μήνυση της πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος προστίθεται στις υπόλοιπες δικαστικές υποθέσεις που βαραίνουν τον Χουάν Κάρλος, ο οποίος αποχώρησε από το θρόνο το 2014 και έχει αυτοεξοριστεί στο Αμπου Ντάμπι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Άλεκ Μπάλντουιν: Η εξάντληση πριν το δυστύχημα, η σκηνή με τη σφαίρα και τα αναπάντητα ερωτήματα

Αιγάλεω: Με ματωμένα ρούχα στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος μητροκτόνος - Τι είπε στους αστυνομικούς