ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη νοσηλεία της – Δείτε τι έκανε (pics)

Βασίλισσα Ελισάβετ:  Η πρώτη φωτογραφία μετά τη νοσηλεία της – Δείτε τι έκανε (pics)
Οι γιατροί συμβούλευσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ να ξεκουραστεί και να αποφύγει τις επίσημες επισκέψεις.
AP

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους Βρετανούς η είδηση ότι η βασίλισσα  Ελισάβετ έχει προβλήματα με την υγείας της – Οι πρόσφατες εικόνες με το μπαστούνι προκάλεσαν αίσθηση – Η Sun δημοσιεύει φωτογραφίες με την βρετανίδα μονάρχη να οδηγεί

Η Ελισάβετ ξεκουράζεται στην κατοικία της στο Κάστρο του Ουίνδσορ μετά την μονοήμερη νοσηλεία της πριν από δέκα ημέρες.

Η βρετανίδα μονάρχης, η οποία φημίζεται για την καλή κατάσταση της υγείας της και παρά την ηλικία της εκτελεί τα δημόσια καθήκοντά της, ματαίωσε ένα ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία καθώς και την επίσκεψή της στην σύνοδο COP26 για την κλιματική αλλαγή στην Γλασκώβη την ερχόμενη εβδομάδα, όπου ήταν προγραμματισμένο να απευθυνθεί στους παγκόσμιους ηγέτες κατ΄ ιδίαν.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στη Βρετανία με πολλούς να υποστηρίζουν ότι το παλάτι δεν λέει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν σήμερα τα βρετανικά ΜΜΕ δείχνουν την Ελισάβετ όπως την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να οδηγεί ένα από τα αυτοκίνητά της στο Ουίνδσορ.

Δείτε την gallery:

«Σε πολύ καλή φόρμα»

Η βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία συμβούλευσαν οι γιατροί να ξεκουραστεί και να αποφύγει τις επίσημες επισκέψεις για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, δήλωσε πρόσφατα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον , ο οποίος συνομίλησε με την 95χρονη μονάρχη αυτή την εβδομάδα.

Ο Τζόνσον, ο οποίος επικοινωνεί με την βασίλισσα κάθε Τετάρτη για την εβδομαδιαία ενημέρωσή της, δήλωσε στο Channel 4 ότι κατά την τελευταία συνομιλία τους την βρήκε σε πολύ καλή φόρμα. "Απλώς πρέπει να ακολουθήσει τη συμβουλή των γιατρών της και να ξεκουραστεί και θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω ότι όλη η χώρα της εύχεται να είναι καλά".

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι η Ελισάβετ δεν θα παραστεί σε μια σημαντική εκδήλωση στις 13 Νοεμβρίου που θα πραγματοποιήσει μια φιλανθρωπική οργάνωση του βρετανικού στρατού στο Royal Albert Hall, αλλά έχει "σαφή πρόθεση" να παραστεί στην τελετή μνήμης για τους βετεράνους, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, μια εκδήλωση μεγάλης σημασίας για την ίδια.

Μια πηγή του παλατιού έχει ανακοινώσει ότι η βασίλισσα έχει καλή διάθεση και ότι έχει καταγράψει σε βίντεο έναν χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες στην COP26.

Η περαιτέρω ανάπαυση είναι μια "συνετή πρόληψη", σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη για τον Μπάμπη Ζαχαρόπουλο: Πήγε τον πατέρα του στο νοσοκομείο, δεν άντεξε και πέθανε

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στο Γαλαξίδι

Σάλος με τη δήλωση Πορτοσάλτε για τους ντελιβεράδες (vid)