ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκοι εθνικιστές έβαλαν κουκούλα στο κεφάλι Αμερικανών ναυτών

Τούρκοι εθνικιστές Αμερικανοί ναύτες
Τούρκοι εθνικιστές κατά Αμερικανών ναυτών
youtube

Τουρκία: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην γειτονική χώρα, με Τούρκους εθνικιστές να βάζουν κουκούλα σε Αμερικανούς ναύτες.

Τούρκοι εθνικιστές έβαλαν κουκούλες στα κεφάλια Αμερικανών ναυτών στην Κωνσταντινούπολη για να καταγγείλουν τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στην Τουρκία.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα sigmalive.com, όταν το πολεμικό πλοίο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού με το όνομα "USS Mount Whitney" αγκυροβόλησε στο λιμάνι Σαράιμπουρνού της Κων/λης, η εθνικιστική Ένωση Νέων Τουρκίας πήγαν να διαδηλώσουν και να φορέσουν, όπως ανακοίνωσαν αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κουκούλες στα κεφάλια των Αμερικανών ναυτών, δημοσιεύοντας παράλληλα το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο.

«Φορέσαμε κουκούλες στα κεφάλια των Αμερικανών στρατιωτών στο Σαράιμπουρνού!» έγραψαν περιχαρείς στο twitter, ενώ στα γεμάτα μίσος μηνύματα «δικαιολογούν» ως εξής την ενέργειά τους:

«ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΑΣ για άλλη μια φορά στους δολοφόνους των καταπιεσμένων εθνών, στις ηττημένες ΗΠΑ, σε όσους καταστρώνουν σχέδια χάους, στους υπεργολάβους της FETÖ και του PKK και σε εκείνους που θέλουν να εγκαθιδρύσουν βάσεις για να πολιορκήσουν την Τουρκία», κάνοντας μία έμμεση αναφορά στη στρατιωτική υποστήριξη που προσφέρουν οι ΗΠΑ προς την Ελλάδα.

Το πλοίο, το οποίο θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για τρεις ημέρες, θα καταπλεύσει στη Μαύρη Θάλασσα για άσκηση, ωστόσο αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις σε μία στιγμή που οι αμερικανο-τουρκικές σχέσεις δοκιμάζονται έντονα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους μη εμβολιασμένους

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά (vid)

Σε σοκ η οικογένεια της μαραθωνοδρόμου - Πριν δύο χρόνια πέθανε και το άλλο τους παιδί