ΚΟΣΜΟΣ

Τζέφ Μπέζος: Η στιγμή αδυναμίας του «ερωτοχτυπημένου» μεγιστάνα - Το τρυφερό ενσταντανέ

O Mπέζος και η Σάντσες
O Mπέζος και η Σάντσες

Έχουν και οι δισεκατομμυριούχοι τις... αδυναμίες τους. Ο Τζεφ Μπέζος, ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο «συνελήφθη» να κάνει μία τρυφερή χειρονομία στη σύντροφό του Λόρεν Σάντσες.

Ο μεγιστάνας Τζεφ Μπέζος, 57 ετών, και η αγαπημένη του Λόρεν Σάντσες, 51 ετών, εθεάθησαν στο αεροδρόμιο Camarillo της Καλιφόρνια, που βρίσκεται μεταξύ Λος Άντζελες και Σάντα Μπάρμπαρα. Πέρασαν χαλαρές στιγμές με φίλους και η κάμερα απαθανάτισε τον ιδρυτή της Amazon να δίνει ένα...τρυφερό χαστούκι στον πισινό στην αγαπημένη του.

Ο Μπέζος και η Σάντσες γευμάτισαν με φίλους στο καφέ του αεροδρομίου , όπου το ζεύγος οπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες κρατούσαν διαρκώς ο ένας το χέρι του άλλου. Το ειδύλλιό τους αποκαλύφθηκε δημόσια λίγες ώρες αφότου ο Μπέζος ανακοίνωσε ότι χωρίζει με την τότε σύζυγό του Μακένζι Σκοτ ​​τον Ιανουάριο του 2019.

Ο Μπέζος, ο οποίος εκτιμάται ότι έχει περιουσία ύψους 175,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον ιδιοκτήτη της Tesla, Eλον Μασκ που τον έριξε από την πρώτη θέση και τον Μπερνάρ Αρνό που κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Οι υπεύθυνοι της καφετέριας είπαν στο TMZ ότι η ασφάλεια ήταν αυστηρή για το ισχυρό ζεύγος και μάλιστα άνδρες της ασφάλειας απέκλεισαν ακόμη και την είσοδο στο μπάνιο όταν ο Μπέζος το χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Τον Δεκέμβριο, ο Μπέζος και η αγαπημένη του έκαναν διακοπές με παρέα φίλων σε ένα πολυτελές γιοτ με σουίτες και διπλές καμπίνες που στοιχίζει 38.000 δολάρια την εβδομάδα. Το ζευγάρι έκανε πεζοπορία και απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί της Καραϊβικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.