ΚΟΣΜΟΣ

Η Ιμάν Φαντίλ «καίει» τον Μπερλουσκόνι

Η Ιμάν Φαντίλ «καίει» τον Μπερλουσκόνι

Η Μαροκινή χορεύτρια, Ιμάν Φαντίλ, κατέθεσε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, για τα περίφημα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι που φέρονταν πως διοργανώνονταν στη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Σύμφωνα με τα Ιταλικά Μ.Μ.Ε., η 27χρονη, το 2010 συμμετείχε σε σειρά δείπνων, στην βίλα του 'Αρκορε, ενώ, τον περασμένο Αύγουστο είχε παρουσιασθεί, με δική της πρωτοβουλία, στην εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, για να διηγηθεί την προσωπική της εμπειρία, από τις βραδιές αυτές.

Η σημερινή της κατάθεση, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ιταλικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης. «Σε μια από τις βραδιές, η περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι παρουσιάσθηκε ντυμένη καλόγρια, με ένδυμα από μαύρο ύφασμα και άσπρο κάλυμμα στο κεφάλι. Είχε φορέσει και έναν μεγάλο σταυρό. Χόρεψε με τρόπο που θύμιζε το έργο Sister Act, και στην συνέχεια γδύθηκε, συνεχίζοντας να χορεύει λαπ ντανς. Κάποιες κοπέλες, δεν φορούσαν εσώρουχα», κατέθεσε η Ιμάν Φαντίλ.

Σε σχέση με μια άλλη φάση του «πάρτι», η Ιμάν Φαντίλ πρόσθεσε: «μια άλλη καλεσμένη, η Ίρις Μπεράρντι, φόρεσε μια φανέλα του παίκτη της Μίλαν Ροναλντίνιο, και χόρεψε με μεγάλη δεξιοτεχνία λαπ ντανς. Στην συνέχεια, έβγαλε την φανέλα και μία μάσκα που φορούσε, γδύθηκε, δηλαδή, και κράτησε μόνο ένα εσώρουχο στρίγκ στην ίδια απόχρωση του δέρματος της».

Στην κατάθεσή της, η μαροκινή χορεύτρια, υπογράμμισε πως «κατάλαβε ότι όσες κοπέλες έμεναν και μετά την γιορτή στην βίλα, εξασφάλιζαν μεγαλύτερα ποσά». Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έως σήμερα υποστηρίζει ότι «οι γιορτές του ήταν απλά δείπνα, χωρίς καμία πονηρή παρεκτροπή».