ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Ηλικιωμένος «τα έψαλε» σε Ρώσους στρατιώτες - «Είστε μαριονέτες, τι σκ@@α κάνετε εδώ;»

Ουκρανία: Ηλικιωμένος «τα έψαλε» σε Ρώσους στρατιώτες - «Είστε μαριονέτες, τι σκ@@α κάνετε εδώ;»
Ουκρανία: Ηλικιωμένος πολίτης εξοργίστηκε όταν είδε μπροστά του Ρώσους στρατιώτες στην Μελιτόπολη
Twitter

Ουκρανία: Ηλικιωμένος πολίτης εξοργίστηκε όταν είδε μπροστά του Ρώσους στρατιώτες στην Μελιτόπολη

Η παρουσία Ρώσων στρατιωτών στις περιοχές στις οποίες έχουν κυριαρχήσει οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις μετά την έναρξη της επίθεσης της Μόσχας στην Ουκρανία έχει αρχίσει να προκαλεί αντιδράσεις από απλούς πολίτες όπως συνέβη με την περίπτωση της γιαγιάς που έγινε viral όταν τα έβαλε με Ρώσους στη Χερσώνα.

Το νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο κύριο σημειώθηκε στην πόλη Μελιτόπολη η οποία, όπως υποστηρίζει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, είναι υπό ρωσική κατοχή από το βράδυ της Παρασκευής.

Στο βίντεο που έγινε viral στα social media φαίνεται ο ηλικιωμένος να στέκεται μπροστά στους Ρώσους στρατιώτες και να τους λέει: «Τι σκ@@α κάνετε εδώ; Κι εγώ Ρώσος είμαι αλλά ζω σε αυτή την χώρα».

«Έχουμε τη ζωή σας και εσείς τις δικές σας. Έχετε τη χώρα σας και εμείς τη δική μας. Δεν έχετε προβλήματα στην χώρα σας; Είστε όλοι πλούσιοι εκεί;» συνέχισε το «σφυροκόπημα» ο ηλικιωμένος κάτοικος της Ουκρανίας.

«Είστε όλοι μαριονέτες» κατέληξε ο ηλικιωμένος πρωταγωνιστής του βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες στα social media.

Τον ίδιο τόνο είχε χρησιμοποιήσει και η οργισμένη γυναίκα που έγινε viral και η οποία ακούγεται να ρωτά τους Ρώσους στρατιώτες «τι στο *** κάνετε στη χώρα μας;», ενώ ένας ντροπιασμένος στρατιώτης προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Έφυγε και μετά γυρισε για να φωνάξει: «Πρέπει να βάλεις σπόρους απο ηλιοτρόπια στις τσέπες σου ώστε να μεγαλώσουν στην ουκρανική γη αφού πεθάνεις». Στο Twitter, χαιρετίστηκε για το θάρρος της, με έναν θαυμαστή να σχολιάζει: «Η γενναιότητα είναι εκπληκτική! Ευχαριστώ! Είμαστε δίπλα σας!».

Το ηλιοτρόπιο σημειωτέον δεν ειναι τυχαίο, καθώς ειναι το εθνικό λουλούδι της Ουκρανίας. Στο Twitter, χαιρετίστηκε για το θάρρος της, με έναν θαυμαστή να σχολιάζει: «Η γενναιότητα είναι εκπληκτική! Ευχαριστώ! Είμαστε δίπλα σας!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Όλες οι εξελίξεις στο live blog του Newsbomb.gr

Ουκρανία: Ο διπλωματικός «πόλεμος» και η αμοιβαία δυσπιστία - Ο ρόλος του Ισραήλ στην αποκλιμάκωση

Ουκρανία - Oλονύχτιο σφυροκόπημα του Κιέβου - Το ΝΑΤΟ στέλνει ενισχύσεις στην ανατολική Ευρώπη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι είναι τα θερμοβαρικά όπλα που «επιστρατεύει» ο Βλαντιμίρ Πούτιν