ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: Έδειξε στο δικαστήριο βίντεο με την Χερντ σε ιδιωτικές συναντήσεις με Μασκ και Φράνκο

Τζόνι Ντεπ: Έδειξε στο δικαστήριο βίντεο με την Χερντ σε ιδιωτικές συναντήσεις με Μασκ και Φράνκο
youtube - twitter

Συνεχίζεται η πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ - Οι δύο ηθοποιοί φέρνουν στη δημοσιότητα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στον γάμο τους - Ο διάσημος ηθοποιός κατέθεσε στο δικαστήριο βίντεο που δείχνει την πρώην σύζυγό του να συναντά τον Έλον Μασκ και τον Τζέιμς Φράνκο.

Η υπόθεση μεταξύ του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο τα διεθνή ΜΜΕ όσο και τις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιστότοπος Hype, «ο Ντεπ και οι δικηγόροι του παρουσίασαν στο δικαστήριο ένα βίντεο κλειστού κυκλώματος που δείχνει ότι η Άμπερ απάτησε τον διάσημο ηθοποιό τόσο με τον συνάδελφό του Τζέιμς Φράνκο όσο και με τον γνωστό δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ».

mask.jpg
H Aμπερ Χερντ με τον γνωστό δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.Twitter

Στα πλάνα κλειστού κυκλώματος φαίνεται η Άμπερ Χερντ μετά από έναν καυγά του ζευγαριού στις 22 Μαΐου του 2016 να συναντάει στο ασανσέρ τον Τζέιμς Φράνκο και να φεύγουν μαζί. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Λος Άντζελες.

Τον ίδιο μήνα, η σταρ του «Aquaman» εθεάθη και με τον Έλον Μασκ.

Αν και δεν υπάρχει πλάνο κλειστού κυκλώματος από τη συνάντηση των δύο, οι φρουροί ασφαλείας του διαμερίσματος ισχυρίστηκαν ότι ο επιχειρηματίας την επισκέφτηκε τον Μάιο του 2016 πολλές φορές πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Στο Twitter μάλιστα κυκλοφορούν φωτογραφίες της συνάντησης της Άμπερ και του Μασκ στον ανελκυστήρα.

«Μας ενδιαφέρουν ο Τζέιμς Φράνκο και ο Έλον Μασκ ως μάρτυρες, επειδή έχουν συναντήσει Άμπερ Χερντ την περίοδο που ισχυρίστηκε ότι ο Ντεπ την τραυμάτισε στο πρόσωπο», είπε ο Άνταμ Γουόλντμαν, δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ.

Διαβάστε επίσης:

«Στα μαχαίρια» ξανά Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ: «Είναι ένας δαίμονας», λέει η ηθοποιός (pics)