ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Νεκρή 4χρονη που ήπιε ένα μπουκάλι ουίσκι - Την ανάγκασε η γιαγιά του

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Νεκρή 4χρονη που ήπιε ένα μπουκάλι ουίσκι  - Την ανάγκασε η γιαγιά του

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα έζησε ένα παιδί, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή πίνοντας ένα μπουκάλι ουίσκι.

Ούτε η λέξη «σοκ» δεν μπορεί να περιγράψει τα όσα συνέβησαν σε σπίτι στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όπου μια 4χρονη ήπιε ένα μπουκάλι ουίσκι μονορούφι και πέθανε κατόπιν εντολής της γιαγιάς της ενώ η μητέρα της απλά... κοιτούσε!

Η αστυνομία του Baton Rouge συνέλαβε την Kadjah Record, μητέρα του παιδιού η οποία δεν έκανε το παραμικρό να σταματήσει το άτυχο κορίτσι καθώς όπως είπε στην αστυνομία πίστευε πως «θα σταματούσε μετά την πρώτη γουλιά»!

Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα στο αίμα της μικρής China, που υπολογίστηκε 8 φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης για άτομα άνω των 21 ετών!

Εκτός από την μητέρα της China, συνελήφθη και η γιαγιά της, Roxanne, και αμφότερες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Οι δυο συλληφθείσες

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, γιαγιά και μητέρα έγιναν έξαλλες όταν είδαν το παιδί να πίνει μια γουλιά από το μπουκάλι του ουίσκι αναγκάζοντάς το να το πιεί όλο. Ο θάνατος της China προήλθε από δηλητηρίαση...