ΚΟΣΜΟΣ

Eurovision 2022: Ποια είναι η εκρηκτική Ισπανίδα Chanel που «έβαλε φωτιά» στο διαγωνισμό τραγουδιού

H Iσπανίδα τραγουδίστρια Chanel
H Iσπανίδα τραγουδίστρια Chanel
A.P

Η Ισπανίδα τραγουδίστρια Chanel που έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει και εξασφάλισε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision είναι μία πολύπλευρη καλλιτέχνης με παρελθόν αλλα και μέλλον που προδιαγράφεται λαμπρό στο χώρο της σόουμπιζ

H τραγουδίστρια Chanel υπό άλλες συνθήκες...δεν θα είχε λάβει μέρος στο διαγωνισμό της Eurovision. Πριν από δύο χρόνια, ήταν μία από τις πέντε ηθοποιούς που είχε μπει στη σύντομη λίστα για να υποδυθεί την Anita στο ριμέικ του West Side Story από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ο ρόλος τελικά πήγε στην Ariana deBose και ο κινηματογράφος μπορεί να έχασε αλλά...κέρδισε η Eurovision και τα εκατομμύρια πλέον των θαυμαστών της.

Το ποπ τραγούδι της Chanel, SloMo, γράφτηκε αρχικά για την Τζένιφερ Λόπεζ και συνοδεύεται απο ένα χορευτικό, αντάξιο της Λατίνας ποπ σταρ. Για να εξασφαλίσει ότι θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τη χορογραφία χωρίς να της κοπεί η ανάσα , η Chanel έκανε πρόβες για τη Eurovision, ενώ έτρεχε σε διάδρομο γυμναστικής. Μετά από τρεις μέρες, αποφάσισε ότι ούτε αυτή η πρόκληση ήταν αρκετή και άρχισε να τρέχει με τακούνια...

Η Chanel Terrero όμως δεν είναι μόνο χορεύτρια, τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision. Είναι επίσης ηθοποιός με σημαντικές περγαμηνές, οπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος.

Έχει μακρά πορεία στο θέατρο, με συμμετοχές σε παραγωγές όπως το Mamma Mia και το Flashdance, ενώ έχει παίξει ρόλους σε διάφορες εθνικές σειρές με έμφαση την ισπανική σαπουνόπερα El Secreto de Puente Viejo.

Η εκρηκτική Chanel έχει πλέον γράψει τη δική της ιστορία στις πιο δυνατές στιγμές της Eurovision, αποκτώντας πιστούς θαυμαστές. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν «ταξίδεψε» στον διαγωνισμό μετά την ανακοίνωσή της ως εκπρόσωπος είχε 100.000 ακόλουθους. Μετά την εμφάνισή της στον τελικό, η εντυπωσιακή περφόρμερ είδε τους ακολούθους της να αγγίζουν τις 400 χιλιάδες.

Ντυμένη με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα εμπνευσμένη από το Goya και ένα δερμάτινο μπουφάν επενδυμένο με περίπου 50.000 κρύσταλλα Swarovski που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Αλεχάντρο Γκόμες Παλόμο, η Chanel θάμπώσε την Ευρώπη το βράδυ του Σαββάτου (14/5)

Ποια είναι η Chanel

Η Chanel Ternero είναι 31 ετών και γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας το 1991, αλλά ζει στην Ισπανία από τότε που ήταν τεσσάρων ετών. Έχει ξεχωρίσει ως χορεύτρια και ως τραγουδίστρια, αλλά και ως ηθοποιός, εμφανιζόμενη σε διαφορετικά μουσικά νούμερα και σε τηλεοπτικές σειρές.

O σωματότυπός της της επιτρέπει να αποδίδει με μεγάλο ρυθμό και ένταση στη σκηνή. Έχει ύψος 1,61 μέτρα και ζυγίζει περίπου 55 κιλά. Ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή σε ηλικία 16 ετών σε έργα μιούζικαλ. Έχει συμμετάσχει σε παραγωρές όπως το «The Lion King» το «Mamma Mia!», το «Flashdance» ή το «Bodyguard».

Ήταν επίσης στα MTV Europe Music Awards, όπου έκανε τη χορογραφία που συνόδευε την παράσταση της Shakira. Ήταν επίσης χορεύτρια στο «Tu Cara Me Suena».

Δημοσιεύματα αναφέρουν οτι στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Víctor Elías, γνωστό για τον ρόλο του ως Guille στο «Los Serrano», αλλά αυτή η σχέση έληξε και ο ηθοποιός βρήκε τη νέα του αγάπη στην Ana Guerra. Αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένη στην καριέρα της και δεν έχει αποκαλύψει δημόσια κάποια σχέση της.