ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Παιδί 2 ετών σκότωσε τον πατέρα του με πιστόλι που βρήκε σε δωμάτιο

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Παιδί 2 ετών σκότωσε τον πατέρα του με πιστόλι που βρήκε σε δωμάτιο
Το παιδί των δύο ετών πυροβόλησε τον πατέρα του στην πλάτη
Twitter

Το παιδί των δύο ετών πυροβόλησε τον πατέρα του στην πλάτη

Άλλη μια τραγωδία που φέρνει στο προσκήνιο το θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ σημειώθηκε στη Φλόριντα όταν ένα παιδί δύο ετών σκότωσε τον πατέρα του όταν τον πυροβόλησε στην πλάτη με πιστόλι που βρήκε στο δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν χωρίς επίβλεψη από τους γονείς του.

Η τραγωδία σημειώθηκε στις 26 Μαΐου κοντά στο Ορλάντο με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας να βρίσκουν τη μητέρα του μικρού αγοριού, Μαρία Αγιάλα, να κάνει μαλάξεις στον πατέρα, Ρέτζι Μάμπρι, που είχε τραυματιστεί από σφαίρα.

Αρχικά, οι αστυνομικοί πίστεψαν πως κάποιος εισέβαλε στο σπίτι και πυροβόλησε τον 26χρονο, ο οποίος υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού, όμως, αποκάλυψε ότι τη μοιραία σφαίρα έριξε ο μικρός αδελφός του, ηλικίας 2 ετών.

Το όπλο βρισκόταν σε σάκο που είχε αφήσει στο πάτωμα ο Ρέτζι Μάμπρι και το παιδί, αφού το βρήκε, άρχισε να το περιεργάζεται και πυροβόλησε τον πατέρα του στην πλάτη καθώς εκείνος έπαιζε βιντεοπαιχνίδι σε υπολογιστή, όπως αναφέρεται στη δικόγραφα.

Τα πέντε μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους κοριτσάκι πέντε μηνών, βρίσκονταν μέσα στο ίδιο δωμάτιο όταν εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό.

Σημειώνεται ότι οι δύο γονείς ήταν ελεύθεροι υπό όρους, καθώς αντιμετώπιζαν διώξεις για παραμέληση των παιδιών και κατανάλωση ναρκωτικών, σημείωσε ο σερίφης της περιοχής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ