ΚΟΣΜΟΣ

Πτώση ελικοπτέρου στην Ιταλία - Νεκροί και οι 7 επιβαίνοντες

Πτώση ελικοπτέρου στην Ιταλία - Νεκροί και οι 7 επιβαίνοντες
Πτώση ελικοπτέρου στην Ιταλία με πέντε από τους επτά επιβαίνοντες νεκρούς
Twitter@turkiyenewsen

Κανένας επιβάτης δε βρέθηκε ζωντανός στο ελικόπτερο που έπεσε στην κεντρική Ιταλία μετά από σφοδρή κακοκαιρία.

Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες σε ελικόπτερο που έπεσε στην Ιταλία. Το ελικόπτερο κατέπεσε σε ορεινή περιοχή των Απενίνων, η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιφερειών της Τοσκάνης και της Εμίλια Ρομάνια.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε την Πέμπτη από τη Λούκα της Τοσκάνης και κατευθυνόταν προς τη βόρεια πόλη Τρεβίζο όταν εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ αφού «χτύπησε» η κακοκαιρία πάνω από μια λοφώδη, δασώδη περιοχή.

Σύμφωνα με την «il Resto del Carlino», ο Ιταλός πιλότος φέρεται να προσέκρουσε σε πλαγιά κοντά στον χείμαρρο Λάμα, σε υψόμετρο 1.922 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ιταλικής Οικονομικής Αστυνομίας, της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας και του Τμήματος Παροχής Πρώτων Βοηθειών των Αλπίνων.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.it στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα . Ο πιλότος, από το Βένετο, Corrado Levorin, και έξι επιβάτες, τέσσερις Τούρκοι και δύο Λιβανέζοι μάνατζερ: Kenar Serhat, Cez Arif, Ilker Ucak, Erbilaltug Bulent, Chadi Kreidy και Tarek El Tayak.

«Δεν έχουν ληφθεί ακόμη πληροφορίες για τους ανθρώπους, στο ελικόπτερο που χάθηκε στην Ιταλία την Πέμπτη, με 4 Τούρκους υπηκόους», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου νωρίτερα, πριν γίνει γνωστός ο αριθμός των νεκρών.