ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Με μπλου τζιν στο γήπεδο για να δει τον πρίγκιπα Χάρι να παίζει πόλο

Μέγκαν Μαρκλ: Με μπλου τζιν στο γήπεδο για να δει τον πρίγκιπα Χάρι να παίζει πόλο
O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.
twitter

Είναι γνωστή η αγάπη του πρίγκιπα Χάρι για το horse polo - Στο γήπεδο βρέθηκε η σύζυγός του Μέγκαν με μια ανατρεπτική εμφάνιση που σίγουρα δεν χαροποίησε τα ανάκτορα

Η Μέγκαν Μαρκλ επευφημούσε τον σύζυγό της στο γήπεδο πόλο χθες Παρασκευή, καθώς η ομάδα του πρίγκιπα Χάρι πάλευε... μάταια για μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος. Ντυμένη casual με τζιν πουκάμισο και σορτς, με φλατ δερμάτινα σανδάλια ελληνικού στιλ, η Δούκισσα του Sussex παρακολούθησε με προσοχή τον αγώνα, με ένα ποτήρι λεμονάδα στο χέρι.

Ο 37χρονος Πρίγκιπας εντάχθηκε στην ομάδα πόλο Los Padres τον Μάιο με το όνομα Harry Wales και πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες παίζοντας δίπλα στους συμπαίκτες του.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η ομάδα, η οποία αγωνίζεται στο Pacific Coast Circuit Inter-Circuit Cup, ιδρύθηκε από τον Nacho Figueras, 45 ετών, έναν Αργεντινό επαγγελματία του πόλο, και μακροχρόνιο φίλο του πρίγκιπα.

Το ατύχημα του Χάρι

Ένα ατύχημα που ευτυχώς δεν του στοίχησε κάποιον τραυματισμό είχε ο Πρίγκιπας Χάρι στις 13/6.

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με την metro.co.uk, έπεσε από το άλογό του ενώ έπαιζε πόλο στην Καλιφόρνια.

Το ατύχημα του Χάρι.twitter

«Ο 37χρονος δούκας έκανε είχε μια ανατροπή αλλά επέστρεψε στο άλογό του για να συνεχίσει το παιχνίδι στο Santa Barbara Polo and Racquet Club», αναφέρει η metro.co.uk.

Η προηγουμένη εμφάνιση στο γήπεδο του horse polo

Στις 23 Μαΐου η Μέγκαν Μαρκλ με λουκ Ελίζα Ντούλιτλ, από το μιούσικαλ «Ωραία μου Κυρία», βράβευσε τον σύζυγό της μετά την νίκη της ομάδας του στο Horse Polo χαρίζοντάς του ένα φιλί σε κοινή θέα λέγοντάς τους ότι «είναι ο ήρωά της».

Η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε με πουά μπλούζα, εντυπωσιακό μαύρο καπέλο και φαρδύ σορτς για την εκδήλωση στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Ο Πρίγκιπας εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα πόλο Los Padres, έχοντας μεγάλη εμπειρία αφού έχει ασχοληθεί με το άθλημα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον αδερφό του Ουίλιαμ.

Το κλαμπ διευθύνεται από τον φίλο του Nacho, ο οποίος είπε ότι ήταν «ενθουσιασμένος» που ο δούκας εντάχθηκε στην ομάδα.

Η ομάδα, που έχει αγωνιστεί σε μια σειρά από αγώνες τις τελευταίες εβδομάδες, πήρε το τρόπαιο Lisle Nixon Memorial.