ΚΟΣΜΟΣ

Καμίλα: Το ανάρμοστο αστείο για τον πρίγκιπα Άρτσι που «βάζει φωτιά» στο Μπάκιγχαμ

Φωτιά στο Μπάκιγχαμ βάζει ένα νέο βιβλίο με αποκαλύψεις
Φωτιά στο Μπάκιγχαμ βάζει ένα νέο βιβλίο με αποκαλύψεις
ΑΡ

Μία νέα βιογραφία-βόμβα εμπλέκει και την Καμίλα στη διαμάχη του ζεύγους Σάσεξ με το Μπάκιγχαμ, αποδίδοντας στη μελλοντική βασίλισσα ένα τουλάχιστον...άκομψο αστείο για το παιδί που θα έφερναν στον κόσμο ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Η Δούκισσα της Κορνουάλης φέρεται να είχε πει χαριτολογώντας στον Πρίγκιπα Χάρι ότι θα ήταν «αστείο» αν το αγέννητο παιδί που θα αποκτούσε με την (αφροαμερικανίδα) Μέγκαν Μαρκλ θα είχε «κόκκινα άφρο μαλλιά» όταν μεγαλώσει.

Τα υποτιθέμενα σχόλια περιέχονται σε ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Εκδίκηση: Η Μέγκαν, ο Χάρι και ο πόλεμος μεταξύ των Ουίνδσορ». Ο συγγγραφέαςΤομ Μπάουερ λέει ότι η Καμίλα είπε τη φράση κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Χάρι και την οικογένειά του σχετικά με τη σχέση του με τη Μέγκαν. Βασιλικές πηγές μιλώντας στην MailOnline είπαν ότι «αυτή η πρόταση είναι ανοησία».

Εμφανιζόμενος στο Good Morning Britain για να συζητήσει το βιβλίο του, ο Μπάουερ είπε ότι η Μέγκαν είχε προειδοποιήσει τους πιο κοντινούς της ανθρώπους να μην του μιλήσουν. «Έκανε αρκετά σαφές σε όλους τους φίλους της και στους ανθρώπους που εργάζονταν για αυτήν να μην μου μιλήσουν, οπότε ήταν πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά συγκέντρωσα αρκετούς ανθρώπους να μου μιλήσουν, περισσότερους από αρκετούς, είχα περίπου 80 ανθρώπους»

To ζεύγος Σάσεξ με τον μικρό ΆρτσιΑ.Ρ

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε πώς η ιστορία θα μπορούσε να είναι αμερόληπτη αν ο συγγραφέας είχε πάρει συνέντευξη από ανθρώπους που αντιπαθούν τη δούκισσα του Σάσεξ, ο Μπάουερ απάντησε: «Επειδή τα ζύγισα, δεν έβαλα ποτέ πράγματα που δεν είναι αληθινά και δεν μπορούν να ελεγχθούν».

Ο Χάρι και η Μέγκαν, στην περιβόητη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, είπαν ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας ρώτησε πόσο «σκούρο» θα ήταν το δέρμα του πρώτοτοκου γιου τους Άρτσι. «Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, ο Χάρι συνάντησε τον Κάρολο και την Καμίλα στο οίκο Κλάρενς», είπε ο Μπάουερ, σύμφωνα με τη Mirror.

Ο Χάρι εξομολογήθηκε ότι του είπαν πως η Μέγκαν πρέπει να συνεχίσει την καριέρα της ως ηθοποιός και ότι ο Χάρι δεν πρέπει να περιμένει αυτόματη αστυνομική προστασία για τη φίλη του. Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον επόμενο χρόνο τον Νοέμβριο του 2017 και παντρεύτηκαν στο Κάστρο του Ουίνδσορ την άνοιξη του 2018. Αλλά το ζευγάρι τελικά εγκατέλειψε τη βασιλική ζωή, κάνοντας ένα βήμα πίσω από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακομίζοντας στην Καλιφόρνια.

Η χαρά της βασίλισσας για την απουσία της Μέγκαν

Μια ακόμη αποκάλυψη του Μπάουερ στο βιβλίο είναι ότι η βασίλισσα είπε σε μια βοηθό της πως ήταν χαρούμενη που η Μέγκαν δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππο στις 17 Απριλίου. Ο συγγραφέας λέει επίσης ότι πιστεύει ότι η βασίλισσα απομάκρυνε τον Χάρι και τη Μέγκαν από το μπαλκόνι στον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της κρύβοντάς τους από το πλήθος από φόβο μήπως το ζευγάρι συγκεντρώσει υπερβολικά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης από την εκδήλωση και προσθέτοντας ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν λόγο στην απόφαση.

Ο συγγραφέας λέει ότι ήλπιζε να «μειώσει» τη σημασία του βασιλικού ζεύγους με το βιβλίο του. Στην αποκαλυπτική βιογραφία επιβεβαιώνει τέλος οτι η Κέιτ Μίντλετον πράγματι «ξέσπασε σε κλάματα» όταν η Μέγκαν Μαρκλ «συνέκρινε δυσμενώς την πριγκίπισσα Σάρλοτ με την κόρη της καλύτερής της φίλης Τζέσικα Μαλρόνεϊ» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των παράνυμφων για το γάμο της με το Χάρι.

Ο Μπάουερ ισχυρίζεται ότι οι δύο δούκισσες διαφώνησαν για το μήκος του φορέματος της πριγκίπισσας Σαρλότ και την εφαρμογή του, καθώς και για το αν οι παράνυμφοι «πρέπει να φορέσουν καλσόν» στο γάμο. Η Μέγκαν Μαρκλ είχε υποστηρίξει αργότερα στη συνέντευξή της με την Όπρα Γουίνφρεϊ οτι είχε συμβεί το αντίστροφο και πρόσθεσε: «Αυτή (η Κέιτ) στενοχωρήθηκε για κάτι, αλλά το πήρε πάνω της, ζήτησε συγγνώμη και μου έφερε λουλούδια». «Αυτό που ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί ήταν να κατηγορηθώ για κάτι που όχι μόνο δεν έκανα, αλλά μου συνέβη» είχε πει

Στο βιβλίο, ο Μπάουερ λέει επίσης ότι η Κέιτ ήταν «κουρασμένη» μετά τη γέννηση του γιου της, πρίγκιπα Λούις, ενόψει του γάμου, προσθέτοντας ότι ήταν «ενοχλημένη από [τους ισχυρισμούς] ότι η Μέγκαν εκφοβίζει το προσωπικό της».