ΚΟΣΜΟΣ

Πάρτι στο Twitter για το «κλαμπ κάτω των 25» του Λεονάρντο ντι Κάπριο - Ο χωρισμός και οι φήμες

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο
Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο
Α.Ρ

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εθεάθη σε πριβέ νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης, λίγο μετά τον πολύκροτο χωρισμό του με την Καμίλα Μορόνε. Οι «κακές γλώσσες» εν τω μεταξύ οργιάζουν για την εμμονή του με τις νεαρές σε ηλικία συντρόφους

Το Τwitter «τρολάρει» τον χωρισμό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την 25χρονη Καμίλα Μορόνε. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κράτησε χαμηλό προφίλ καθώς έφτασε στο πριβέ νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης The Ned NoMad το βράδυ της Τρίτης (30/8) για λίγη διασκέδαση μέσα στην εβδομάδα.

Ο 47χρονος Ντι Κάπριο και η Μορόνε, 25 ετών, χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ είχαν να φωτογραφηθούν μαζί από το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου. Πηγές είπαν στην Page Six ότι ο σταρ του «Λύκου της Wall Street» έκανε πάρτι με μια «ομάδα» μοντέλων, 21 και 23 ετών. Ο ηθοποιός ήταν ντυμένος στα μαύρα καθώς έφτασε στο κλαμπ του Μανχάταν που λειτουργεί μόνο για μέλη και ανήκει στον μεγιστάνα της νυχτερινής διασκέδασης Ρίτσι Ακίβα.

Η Καμίλα ΜορόνεΑΡ

Το στέκι της ελίτ περιλαμβάνει το Ned's Club — ένα πολυτελές ιδιωτικό κλαμπ που προσφέρει πρόσβαση σε ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο και ένα εστιατόριο στη βεράντα, καθώς και 167 υπνοδωμάτια. Πηγές είπαν στη New York Post ότι ο Ντι Κάπριο κάνει πάρτι κάθε βράδυ ενώ η πρώην πλέον κοπέλα του έκανε διακοπές στο Σεντ Τροπέ με τη μαμά της. «Ο Λίο βγαίνει κάθε βράδυ για πάρτι… είναι παρέα με την παλιά του ομάδα και αρκετά κορίτσια».

Οι «κακές γλώσσες» λένε οτι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει έναν συγεκριμένο τύπο μοτίβο σχέσης, για εκείνον οι γυναίκες έχουν ημερομηνία λήξης. Από το 1999, όταν άρχισε να βγαίνει με το μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν (σσ: χώρισαν όταν ήταν 23 ετών), ο ηθοποιός του «Once Upon a Time… In Hollywood» δεν έχει συνδεθεί ποτέ δημόσια με γυναίκα άνω των 25 ετών.

Το τελευταίο «θύμα» αυτού του άκαμπτου μοτίβου είναι η Καμίλα Μορόνε η οποία έγινε 25 ετών στις 16 Ιουνίου. Το μοντέλο-ηθοποιός μπαίνει τώρα στη λίστα με τις εκτυφλωτικές καλλονές που χωρίζει ο Ντι Κάπρι, είτε λόγω ηλίκίας, είτε επειδή φοβάται τη δέσμευση.

«Θα με αγαπάς ακόμη όταν θα γίνω 25;» σχολιάζει ειρωνικά χρήστης του Twitter, ενώ άλλοι τον παρομοίασαν με Ζουλού...που εξολοθρεύει τις 26χρονες «αντιπάλους.

«Σήμερα μόλις έκλεισα τα 25 μου, άρα τελειώνει και επίσημα το όνειρο να βγω με τον ντι Κάπριο» σχολίασε με χιούμορ μία κοπέλα.

«Γειά σου @LeoDiCaprio. Είμαι 22 χρονών αν σε ενδιαφέρει μπορούμε να κάνουμε μία καταπληκτική σχέση 3 ετών. Περιμένω την απάντησή σου, ο χρόνος λιγοστεύει, πλησιάζω τα 25 κάθε μέρα» γράφει άλλη.

«Έϊ Λίο πρέπει να αφήσεις ήσυχα το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και τη βραζιλιάνικη δημοκρατία! Και τα δύο είναι άνω των 25 ετών» σχολιάζει άλλος, καυτηριάζοντας τις οικολογικές του ευαισθησίες.

Ο διάσημος ηθοποιός φιγουράρει ακόμη και σε τούρτες γενεθλίων που γράφουν επάνω «Πολύ μεγάλη για τον ντι Κάπριο» και σαρώνουν