ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: To μυστικό του για να παραμένει «αδύνατος και υγιής» - Τι απάντησε σε χρήστη του Twitter

Ο Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ
ΑΡ

Ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο αποκαλύπτει το μυστικό της καλής φυσικής του κατάστασης. Και δεν είναι άρση βαρών ή υγιεινή διατροφή...

 

Ο Έλον Μασκ, 51 ετών, αποκάλυψε το μυστικό της φυσικής του κατάστασης όταν ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε τη φωτογραφία του από την εκδήλωση Tesla AI και τον επαίνεσε επειδή έδειχνε «γραμμωμένος και υγιής».

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην εκδήλωση του κολοσσού την Παρασκευή και αμέσως προκάλεσε αίσθηση καθώς οι άνθρωποι παρατήρησαν πόσο διαφορετικός έμοιαζε σε σχέση με λίγους μήνες πριν, όταν δημοσιεύθηκαν «ασυνήθιστες» φωτογραφίες του δισεκατομμυριούχου να χαλαρώνει χωρίς πουκάμισο σε ένα γιοτ στην Ελλάδα.

Ο χρήστης του Twitter ρώτησε: «Γεια σου Έλον Μασκ, ποιο είναι το μυστικό σου; Φαίνεσαι φοβερός, σε φόρμα, γραμμωμένος και υγιής. Σηκώνεις βάρη; Τρώς υγιεινά;» Ο επικεφαλής της Tesla είχε μια μονολεκτική απάντηση που απέκλεισε την άρση βαρών και την υγιεινή διατροφή ως παράγοντες που τον βοήθησαν να χάσει βάρος. «Νηστεία», έγραψε αντ' αυτού.

Ο Μασκ πιθανότατα αναφερόταν στη συνήθεια της διαλειμματικής νηστείας που υιοθέτησε πρόσφατα μετά από συμβουλή ενός «καλού φίλου». Τον Αύγουστο, αποκάλυψε ότι η νηστεία τον βοήθησε περιοδικά να χάσει 9 κιλά από το μέγιστο «ανθυγιεινό» βάρος του που έγινε αντικείμενο συζήτησης μετά την εμφάνισή του στην Ελλάδα. Βέβαια, αμέσως μετά ο Mασκ ανέφερε ότι παίρνει και μια ειδική φαρμακευτική αγωγή για απώλεια βάρους, ενώ ανέφερε ότι γυμνάζεται και λίγο.