ΚΟΣΜΟΣ

«Πόλεμος» Κέιτ – Καμίλα: Η αλλαγή συμπεριφοράς και ο άγριος καυγάς

«Πόλεμος» Κέιτ – Καμίλα: Η αλλαγή συμπεριφοράς και ο άγριος καυγάς
Η Κέιτ Μίντλεντον και η Καμίλα.
Photo by Leon Neal/Getty Images

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τη νέα κόντρα στο παλάτι μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ - Στο επίκεντρο η βασιλική σύζυγος Καμίλα που φαίνεται να εκνευρίζει με τη συμπεριφορά της την σύζυγο του διαδόχου του θρόνου, Κέιτ Μίντλεντον 

Μια νέα διαμάχη φαίνεται ότι ξεκίνησε μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι άλλοτε φίλες Κέιτ - Καμίλα φαίνεται ότι πλέον δεν θέλουν να βλέπουν η μια την άλλη.

Σύμφωνα με άρθρο του «Radar Online» η Κέιτ φέρεται εκνευρισμένη με την πεθερά της, Καμίλα αφού σύμφωνα με πηγές του παλατιού η βασιλική σύζυγος έχει αλλάξει προς το χειρότερο τη συμπεριφορά της μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το δημοσίευμα του «Radar Online».

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι η Κέιτ και η Καμίλα είχαν ένα έντονο καυγά στο Μπάκιγχαμ κατά τον οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στην πεθερά της τι ακριβώς αισθάνεται γι' αυτήν.

«Από τότε που πέθανε η Ελισάβετ, η Καμίλα δείχνει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό», υποστήριξε η πηγή στο «Radar Online». «Η Κέιτ εκνευρίζεται ολοένα και περισσότερο μαζί της», πρόσθεσε η πηγή. «Πιστεύει ότι η Καμίλα δεν παίρνει στα σοβαρά τα βασιλικά της καθήκοντα και ότι δεν της αξίζει ο ρόλος. Τα πράγματα μεταξύ τους έχουν γίνει εξαιρετικά άβολα».