ΚΟΣΜΟΣ

«Μου έλεγαν θα πεθάνεις όπως η Νταϊάνα», λέει η ερωμένη του Κάρλος

«Μου έλεγαν θα πεθάνεις όπως η Νταϊάνα», λέει η ερωμένη του Κάρλος
Η Κορίνα Λάρσεν με τον Χουάν Κάρλος.
Youtube

Τα... άπλυτα του ισπανικού θρόνου βγάζει στη φόρα πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος - Κάνει λόγο για απειλές κατά της ζωής της από το παλάτι 

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Μία από τις ερωμένες του Χουάν Κάρλος αναμένεται να προβεί σε αποκαλύψεις κατά προσώπων της βασιλικής οικογένειας καταγγέλλοντας ότι την είχαν απειλήσει λέγοντας της ότι «μπορεί να βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα».

Το ισπανικό περιοδικό «Lecturas» γράφει πως πρόκειται για ένα πικρό δώρο στα γενέθλια της επίτιμης βασίλισσας Σοφίας, η οποία έκλεισε τα 84 την Τρίτη.

Η 58χρονη Γερμανίδα επιχειρηματίας Κορίνα Λάρσεν, αναμένεται να προβεί σε αυτές τος αποκαλύψεις μέσα από μια σειρά podcast οκτώ επεισοδίων, με έναρξη την Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου. Τα podcast θα μεταδίδονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και θα είναι διαθέσιμα από τις πλατφόρμες Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Overcast, Pocket Casts και Amazon.

Οι απειλές

«Ξύπνησα τα ξημερώματα και αισθάνθηκα πως κάποιος είναι δίπλα στο κρεβάτι μου, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου… Αν δεν υπακούσεις αυτές τις εντολές, μπορεί να βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα», καταγγέλλει η Λάρσεν πως την απείλησε ο τότε επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας, Φέλιξ Σανζ Ρόλνταν, ο οποίος την είχε επισκεφθεί στο Λονδίνο.

Η ίδια υποστηρίζει πως φοβήθηκε για τη ζωή της και επέστρεψε στο σπίτι της, στην Ελβετία. Εκεί βρήκε ένα βιβλίο που αναφερόταν στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και δέχθηκε ένα παράξενο τηλεφώνημα με απόκρυψη, στο οποίο της μίλησαν για κάποια τούνελ και εκείνη το συνδύασε με τον θάνατο της «πριγκίπισσας του λαού», η οποία έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 1997, μετά από τροχαίο σε τούνελ στο Παρίσι.