ΚΟΣΜΟΣ

Κορίνα Λάρσεν: Ο Χουάν Κάρλος λάμβανε «σακούλες γεμάτες μετρητά»

Κορίνα Λάρσεν: Ο Χουάν Κάρλος λάμβανε «σακούλες γεμάτες μετρητά»
Η Κορίνα Λάρσεν με τον Χουάν Κάρλος.
twitter

Τα... άπλυτα του ισπανικού θρόνου βγάζει στη φόρα πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος - Κάνει λόγο για σακούλες με χρήματα που λάμβανε ο πρώην Βασιλιάς ενώ μίλησε για απειλές κατά της ζωής της από το παλάτι 

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας με τις αποκαλύψεις της πρώην ερωμένης του Χουάν Κάρλος στο podcast που συμμετέχει.

Η πρώην ερωμένη του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος, Κορίνα Λάρσεν ισχυρίζεται σε podcast ότι ο πρώην Ισπανός μονάρχης λάμβανε «σακούλες γεμάτες μετρητά» από «φίλους».

Η 57χρονη – η οποία είχε πενταετή σχέση με τον Ευρωπαίο μονάρχη από το 2004 – συμμετέχει στη νέα ερευνητική σειρά podcast που ονομάζεται «Corinna and the King», η οποία εμβαθύνει στην αρχή της σχέσης της με τον πρώην βασιλιά και πώς τελικά έπαιξε βασικό ρόλο στην παραίτηση του Χουάν Κάρλος το 2014.

Στο δεύτερο επεισόδιο του podcast, η Κορίνα συζήτησε τους ισχυρισμούς για διαφθορά που αντιμετώπισε ο πρώην εραστής της πριν παραιτηθεί το 2014, που τον οδήγησε να αυτοεξοριστεί στο Άμπου Ντάμπι.

«Τηλεφωνούσε σε κάποιον που είχε ένα υπέροχο κάστρο με κρασιά Μπορντό και έλεγε: «Μου αρέσουν πολύ αυτά τα κρασιά και θα μπορούσες να μου στείλεις μερικά;» Και το επόμενο πράγμα που συνέβαινε ήταν να λαμβάνει 20 κιβώτια αυτού του ανεκτίμητου κρασιού», ισχυρίστηκε.

«Μου έλεγαν θα πεθάνεις όπως η Νταϊάνα»

Η Κορίνα Λάρσεν κατάγγειλε επίσης ότι την είχαν απειλήσει λέγοντας της ότι «μπορεί να βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα».

«Ξύπνησα τα ξημερώματα και αισθάνθηκα πως κάποιος είναι δίπλα στο κρεβάτι μου, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου… Αν δεν υπακούσεις αυτές τις εντολές, μπορεί να βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα», καταγγέλλει η Λάρσεν πως την απείλησε ο τότε επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας, Φέλιξ Σανζ Ρόλνταν, ο οποίος την είχε επισκεφθεί στο Λονδίνο.

Η ίδια υποστηρίζει πως φοβήθηκε για τη ζωή της και επέστρεψε στο σπίτι της, στην Ελβετία. Εκεί βρήκε ένα βιβλίο που αναφερόταν στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και δέχθηκε ένα παράξενο τηλεφώνημα με απόκρυψη, στο οποίο της μίλησαν για κάποια τούνελ και εκείνη το συνδύασε με τον θάνατο της «πριγκίπισσας του λαού», η οποία έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 1997, μετά από τροχαίο σε τούνελ στο Παρίσι.