ΚΟΣΜΟΣ

Tο συγκινητικό αντίο μιας influencer λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο

Tο συγκινητικό αντίο μιας influencer λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο
20χρονη influencer πέθανε από καρκίνο
Instagram

Η 20χρονη Ισπανίδα διαγνώστηκε με σάρκωμα Ewing το 2016 και έγινε σύμβολο για πολλούς που την ακολουθούσαν.

Μια 20χρονη influencer λίγο πριν πεθάνει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, θέλησε να αποχαιρετήσει τους ακλούθους της με ένα συγκινητικό βίντεο, αποκαλύπτοντας ότι τα συμπτώματά της έχουν επιδεινωθεί.

Η Έλενα Χουέλβα κατέγραφε της μάχης της με την ασθένεια στο Instagram και έχει αποκτήσει πάνω από 615.000 ακόλουθους. Διαγνώστηκε με έναν τύπο καρκίνου των οστών που ονομάζεται σάρκωμα Ewing το 2016 και έγινε σύμβολο για πολλούς που την ακολουθούσαν, καθώς ήταν ειλικρινής και ανοιχτή για τον αγώνα της με την ασθένεια, τα τελευταία 6 χρόνια.

Την Κυριακή όμως, η 20χρονη Ισπανίδα είπε το αντίο εμφανώς συγκινημένη με μια ανάρτηση στην οποία εξήγησε ότι τα «πράγματα δεν πηγαίνουν καλά». Ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με σωληνάκια στο σώμα της, είπε: «Ο καρκίνος εξαπλώθηκε και στην τραχεία μου, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο, όπως ξέρετε, γιατί από εκεί αναπνέουμε. Δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα. Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί πάλεψα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη για την ασθένεια».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω ήδη κερδίσει. Με όλη την αγάπη και τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου, έχω ήδη κερδίσει. Στο τέλος της ημέρας, η ζωή είναι να ζεις και να κάνεις αναμνήσεις με τους ανθρώπους και έχω κάνει πολλές με πολλούς υπέροχους ανθρώπους, και πολλά άλλα πράγματα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στοργή που πάντα μου δίνατε. Σας αγαπώ».

Το βίντεο έγινε viral, με πάνω από 600.000 likes, και πολλοί από τους ακόλουθούς της κατέκλυσαν τα σχόλια με μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Την χαρακτήρισαν «πρωταθλήτρια» και «έμπνευση για όλους».

Η ιστορία της έχει ευαισθητοποιήσει και πολλούς Ισπανούς διασήμους, όπως η ηθοποιός Ana Obregón, της οποίας ο γιος πέθανε από την ίδια πάθηση, η τηλεπαρουσιάστρια Sara Carbonero και ο τραγουδιστής Manuel Carrasco.

Διαβάστε ακόμα:

Kirstie Alley: Η μάχη με τον καρκίνο και οι έρωτες της ζωής της

Καρκίνος εφήβων & νέων: Ο κίνδυνος καρδιαγγειακής νόσου

Η άγνωστη μάχη της βασίλισσας Ελισάβετ με τον καρκίνο