ΚΟΣΜΟΣ

Χριστούγεννα α λά Καρντάσιαν: Kόκκινα δέντρα, πάρτι και άφθονη τεκίλα

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η οικογένεια Καρντάσιαν γιόρτασε τα Χριστούγεννα με ένα λαμπερό πάρτι με εορταστικές διακοσμήσεις, ατελείωτες λιχουδιές και μια ιδιωτική παράσταση από την υποψήφια για Grammy καλλιτέχνη, Sia

Η Kιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο λαμπερό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, φορώντας ένα ασημί αστραφτερό φόρεμα που αναδείκνυε τους ώμους της. Η 42χρονη τηλεπερσόνα και ιδρύτρια της Skims, επέστρεψε στα μακριά καστανά μαλλιά της, μετά απο την ξανθά κώμη που «κράτησε» για αρκετό καιρό.

Η Kιμ δημοσίευσε πολλά βίντεο TikTok με την κόρη της, Nορθ, η οποία φαινόταν κομψή με ένα μεταλλικό λαμπερό σετ με πουκάμισο και παντελόνι. Δεν ήταν όμως το ντύσιμο της μικρής που έκλεψε την παράσταση, αλλά το ταλέντο της στο τραγούδι. Η 9χρονη κόρη της Kim και του πρώην συζύγου της Kάνιε Γουεστ ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει ντουέτο με τη Sia.

Είπαν μαζί το τραγούδι της, «My Snow Man and Me» για τους παρευρισκόμενους προτού η τραγουδίστρια συνεχίσει σόλο για να πει κι άλλες επιτυχίες, ανάμεσά τους το «Chandelier», ντύνοντας μελωδικά το πάρτι.

Η Kλόε Καρντάσιαν εντυπωσίασε με ένα στράπλες κόκκινο φόρεμα και αξεσουάρ με ένα αστραφτερό πορτοφόλι Άγιου Βασίλη από την Judith Leiber και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ. Η 48χρονη μοιράστηκε στο Instagram ένα «στόρι» λέγοντας ότι έφτασε νωρίς στο πάρτι επειδή ήταν πολύ ενθουσιασμένη και βιαζόταν να ξεκινήσει τους εορτασμούς.

Η 4χρονη κόρη της, Tρου εθεάθη να χορεύει τριγύρω με έναν χαριτωμένο κόκκινο φιόγκο στα μαλλιά της. Η Kένταλ Τζέρνερ φόρεσε επίσης κόκκινο, επιλέγοντας ένα φόρεμα με παγιέτες. Το 27χρονο μοντέλο, εθεάθη να πίνει τεκίλα. Στο πάρτι υπήρχαν εκατοντάδες κόκκινα δέντρα και άφθονο νόστιμο φαγητό.

Εν τω μεταξύ, η Kόρτνεϊ Καρντάσιαν δημοσίευσε μια παλαιότερη οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ και τα παιδιά τους από τα περασμένα Χριστούγεννα, λίγο πριν φθάσει στο σουαρέ. Έδειχνε σέξι με ένα δαντελένιο μακρυμάνικο κόκκινο φόρεμα, ενώ ο ροκ σύζυγός της φορούσε ένα ολόμαυρο κοστούμι. Στο πάρτι του Σαββάτου (24/12) φόρεσε ένα ολόλευκο φόρεμα, με άφθονο τούλι, που έκανε το look να...θυμίζει νυφικό.

H Kάιλι Τζένερ από την πλευρά της, έμοιαζε να είναι η ψυχή του πάρτι. Χόρευε, έπινε τεκιλα και έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή της, δίπλα σε φίλους, μεταξύ των οποίων και η κολλητή της, Αναστασία Καρανικολάου. Η 25χρονη ιδρύτρια της Kylie Cosmetics ντυθηκε ασορτί με την 4χρονη κόρη της Στόρμι με μπεζ φορέματα διακοσμημένα με μαύρη δαντέλα και πούλιες από τον οίκο Mugler.

Παραδόξως, η μαμά τους Kρις Τζένερ δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα στιγμιότυπα της οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι σαφές εάν ήταν εκεί, αλλά η Kλόε είπε ότι φόρεσε το πορτοφόλι Santa «προς τιμή της μαμάς μου». Το θέμα του χλιδάτου πάρτι...ήταν το κόκκινο γι'αυτό και στο χώρο υπήρχαν δεκάδες κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα με κόκκινα λαμπάκια, ενώ τα τραπέζια ήταν ντυμένα με κόκκινα τραπεζομάντιλα και πάνω τους ατελείωτα πιάτα με ορεκτικά, μπισκότα, κέικ και άλλα γιορτινά γλυκά.

Η Kιμ μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία της να απολαμβάνει σαμπάνια και μίνι χοτ ντογκ στο τέλος της βραδιάς. Οι θεατές του πάρτι απόλαυσαν επίσης τα φημισμένα γλύκά της See's Candies, ενώ τα παιδιά εθεάθησαν να παίζουν σε μια τεράστια κόκκινη μπάλα.