ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερο... TikTok θα θυμίζει πλέον το Twitter

Twitter
Χαρακτηριστικά από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο TikTok, θα αποκτήσει το Twitter

Το For You είναι πλέον η προεπιλεγμένη καρτέλα, που σημαίνει ότι θα επιλέγεται αυτόματα όταν οι χρήστες ανοίγουν το Twitter

Χαρακτηριστικά από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο TikTok, θα αποκτήσει το Twitter, δημιουργώντας μια νέα σελίδα με την ονομασία For You (Για εσάς).

Πλέον το απόκτημα του Ίλον Μασκ, προκειμένου να ανταγωνιστεί άλλες εφαρμογές θα αλλάζειτις προεπιλεγμένες ροές των χρηστών με δύο νέες καρτέλες.

Η καρτέλα For You δείχνει αναρτήσεις από λογαριασμούς που ακολουθούν οι χρήστες, μαζί με άλλες που επιλέγει ο αλγόριθμος με βάση τα ενδιαφέροντά τους. Η αλλαγή αυτή επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ των σελίδων For You και Following (Ακολουθώ), η οποία εμφανίζει αναρτήσεις από λογαριασμούς που ακολουθούν οι χρήστες.

Το For You είναι πλέον η προεπιλεγμένη καρτέλα, που σημαίνει ότι θα επιλέγεται αυτόματα όταν οι χρήστες ανοίγουν την εφαρμογή. Και οι δύο αυτές καρτέλες ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν με διαφορετικά ονόματα, αλλά οι χρήστες έπρεπε να κάνουν κλικ σε ένα εικονίδιο σε σχήμα αστεριού. Πλέον, αυτό το εικονίδιο δεν είναι ορατό στο Twitter για iOS και οι χρήστες μπορούν απλώς να εναλλάσσονται μεταξύ των δύο καρτελών.

Ο επίσημος λογαριασμός @TwitterSupport ανακοίνωσε τις αλλαγές την Τετάρτη (11/01), αλλά μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμες μόνο στο iOS, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η ενημέρωση σε Android.