ΚΟΣΜΟΣ

Το Δουβλίνο έδειξε την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα

Το Δουβλίνο έδειξε την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα

Εκδήλωση αλληλεγγύης προς την χώρα μας διοργανώθηκε πριν λίγες μέρες στο Δουβλίνο.

Η ελληνική κοινότητα ιρλανδίας, διοργάνωσε την εκδήλωση, η οποία ήταν χορευτική. Δεκάδες ήταν τα μέλη της κοινότητας που πρωτοστάτησαν στην εκδήλωση, ενώ πολλοί περαστικοί Ιρλανδοί έμειναν εκεί και συμμετείχαν ενεργά, δείχνοντας πως ενδιαφέρονται για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Παράλληλα, τα μέλη της ελληνικής κοινότητας διένειμαν έντυπο υλικό με επίσημη δήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας, με την οποία καταδικάζεται ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η Ελλάδα και οι Έλληνες από τα διεθνή ΜΜΕ.

Η αντιπρόεδρος της ελληνικής κοινότητας, Θωμαΐς Κακούλη, στις δηλώσεις της τόνισε: «Η εκδήλωση είχε επιτυχία, καθώς είχαμε μια αξιοπρεπή και όμορφη παρουσία, προσελκύσαμε θετικό ενδιαφέρον προς τη χώρα μας και μεταδώσαμε αγωνιστικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης ανάμεσα στους δύο λαούς. Ευχαριστούμε τον αδελφό Ιρλανδικό λαό για τη συμπαράστασή του και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε τέτοιου είδους πολιτιστικές διαμαρτυρίες στην Ιρλανδία για την ενημέρωση του κόσμου και για την αποκατάσταση του καλού ονόματος των Ελλήνων».