ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Εθεάθη με νέα μυστηριώδη γυναίκα στο πλευρό του

O Λεονάρντο ντι Κάπριο
O Λεονάρντο ντι Κάπριο
ΑΡ

Με μία νέα γυναίκα στο πλευρό του εθεάθη ο Λεονάρτο ντι Κάπριο σε πάρτι στο Λος Άντζελες

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εμφανίστηκε με νέο πρόσωπο το βράδυ της Τρίτης (31/1) καθώς εμφανίστηκε στο πάρτι κυκλοφορίας της Ebony Riley. Ο 48χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη να κάθεται δίπλα σε μια μυστηριώδη γυναίκα που φορούσε ένα κομψό κοστούμι και για μία ακόμη φορά οι φήμες πήραν φωτιά.

Από την εκδήλωση έλειπε η σημερινή φίλη του «Λίο» Βικτόρια Λάμας, η οποία είναι μόλις 23 ετών και σύμφωνα με τις ταμπλόιντ εδώ και λίγο καιρό η νέα του αγαπημένη. Ο σταρ του «Once Upon A Time In Hollywood» ήταν ντυμένος casual και δεν είχε καμουφλαριστεί όπως κάνει μερικές φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Φορούσε ένα απλό μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και ένα μπόμπερ τζάκετ πάνω από ένα μαύρο πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Η γυναίκα που καθόταν στα αριστερά του Ντι Κάπριο φαινόταν κομψή με ένα γκρι κοστούμι με ρίγες, μια χοντρή χρυσή αλυσίδα γύρω από το λαιμό της και είχε μακριά κόκκινα μαλλιά.

Ο Λίο φαινόταν να χαμογελάει δίπλα στη γυναίκα, καθώς φαινόταν να διασκεδάζει στο κατάμεστο πάρτι. Δεν είναι σαφές αν είναι ακόμα με τη Λάμας, καθώς για τελευταία φορά εθεάθη δημόσια με το μοντέλο στο τέλος Δεκεμβρίου. Στις πιο πρόσφατες «βόλτες» του με γιοτ συνοδευόταν από άλλες γυναίκες και πιο πρόσφατα απόλαυσε μια «βραδιά αγοριών» για να παρακολουθήσει έναν αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Η Λάμας ταίριαζε στο ηλικιακό προφίλ που είχαν προηγούμενες φίλες του, που ήταν όλες 25 ετών ή νεότερες, εκτός από το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ, με την οποία έβγαινε για λίγο πέρυσι. Η τελευταία του μεγάλη σχέση ήταν το μοντέλο που έγινε ηθοποιός Καμίλα Μορόνε με την οποία φέρεται να χώρισε τον Αύγουστο του 2022 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Κι ενώ ο σκανδαλοθηρικός Τύπος ασχολείται με την προσωπική του ζωή, έγινε γνωστό ότι η ταινία -υπερπαραγωγή που έβαλε τον ντι Κάπριο «στο χάρτη», η ταινία «Τιτανικός» του σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον θα βγει ξανά στις αίθουσες σε 3D έκδοση στις 10 Φεβρουαρίου, 25 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία. Τον περασμένο μήνα, ο Κάμερον αποκάλυψε ότι έπρεπε να «στρίψει» το χέρι του Ντι Κάπριο για να τον κάνει να συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην εξαιρετικά δημοφιλή ταινία.

«Δεν ήθελε να πάρει τον πρωταγωνιστικό [ρόλο]», είπε ο Κάμερον στο People. «Έπρεπε να του στρίψω το χέρι για να παίξει στην ταινία. Δεν ήθελε να το κάνει. Θεώρησε ότι ήταν βαρετό. [Αυτός] αποδέχτηκε μόνο όταν τον έπεισα ότι ήταν στην πραγματικότητα μια διαφορετική πρόκληση».

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να φανταστεί» τον Τιτανικό με κανέναν άλλο εκτός από τον Ντι Κάπριο και τη Γουίνσλετ τώρα. «Σκέφτηκα να πάρω τον Λεονάρντο και την Κέιτ στον Τιτανικό. Το στούντιο δεν τον ήθελε. Έπρεπε να παλέψω για αυτόν. Η Κέιτ τους άρεσε πολύ. Και τότε ο Λεονάρντο αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κάνει την ταινία. Έπρεπε λοιπόν να τον πείσω για αυτό», εξήγησε.