ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Έτοιμη για το μεγάλο σόου στο Super Bowl - H μητρότητα και τα γενέθλια που ξέχασε

Η Ριάνα ετοιμάζεται για το Super Bowl
Η Ριάνα ετοιμάζεται για το Super Bowl
Α.Ρ

Η Ριάνα είναι «τόσο επικεντρωμένη» στο σόου που ετοιμάζει για το ημίχρονο του Super Bowl που «ξέχασε» τα γενέθλιά της. αλλά και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Ριάνα στη σκηνή του Super Bowl η σούπερ σταρ από τα Μπαρμπάντος δηλώνει «έτοιμη», ενώ αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα της συμβαίνουν! «Μητρότητα, Όσκαρ, Super Bowl, ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου», δήλωσε η τραγουδίστρια στο δημοσιογράφο του ΕΤ λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου.

Η διάσημη ποπ σταρ είπε οτι η μητρότητα της έδωσε το θάρρος να αντιμετωπίσει το φετινό Super Bowl Halftime Show στις 12 Φεβρουαρίου, την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση από το 2017 και μίλησε για την προετοιμασία εν όψει της πλέον καθοριστικής παράσταση της καριέρας της στο στάδιο της Αριζόνα.

«Την επόμενη Κυριακή είναι τα γενέθλιά μου. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στο Super Bowl που ξέχασα τελείως ότι πλησιάζουν. Ξέχασα τελείως την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» είπε η 34χρονη νικήτρια του Grammy στην παρουσιάστρια της Apple Music, Nadeska Alexis.

Η επερχόμενη ερμηνεία της είναι επίσης η πρώτη της Ριάνα από τότε που καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, έναν γιο, τον Μάιο του 2022 με τον ράπερ A$AP Rocky, μια εμπειρία που όπως είπε κάνει τη στιγμή πιο σημαντική. «Όταν με πήραν για πρώτη φορά τηλέφωνο να το κάνω ξανά φέτος, είπα: "Σίγουρα; Είμαι τρεις μήνες μετά τον τοκετό. Θα έπρεπε να λαμβάνω τόσο σημαντικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή; Μπορεί να το μετανιώσω», είπε

Και πρόσθεσε ότι η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι «σχεδόν αδύνατη» ως νέα μαμά: «Είναι πολύ διαφορετικό» είπε. Και πρόσθεσε: «Όμως όταν γίνεσαι μαμά, συμβαίνει κάτι που απλά νιώθεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο. Μπορείς να κάνεις τα πάντα και το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στον κόσμο» πρόσθεσε η Ριάνα

«Λοιπόν, όσο τρομακτικό κι αν ήταν... υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην πρόκληση αυτή, και είναι σημαντικό για μένα να το κάνω φέτος. Είναι σημαντικό για την εκπροσώπηση. Είναι σημαντικό για τον γιο μου να το δει αυτό» τόνισε, ενώ παραδέχθξκε οτι η επιλογή των τραγουδιών που θα τπει αποτελεί επίσης μεγάλη δοκιμασία», καθώς έχει περάσει «πιθανώς περίπου 39 εκδοχές του setlist».

«Αυτό ήταν το πιο δύσκολο, το πιο δύσκολο κομμάτι, να αποφασίσω πώς θα εκμεταλλευθώ τα 13 λεπτά αλλά και να γιορτάσω. Αυτό το σόου θα είναι μια γιορτή για τον κατάλογό μου με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσαμε να τον συνθέσουμε", είπε, λέγοντας πόσο δύσκολο είναι να «προσπαθείς να στριμώξεις 17 χρόνια δουλειάς σε 13 λεπτά»

Η προετοιμασία του σώματός της για το λαμπερό σόου, ειδικά λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη γέννα, ήταν επίσης ένα τεράστιο εγχείρημα για τη μουσικό των «Diamonds». «Η φυσική πρόκληση ήταν σίγουρα τεράστια για πολλούς λόγους, φυσικά. Δεν το έχω κάνει ούτε ένα λεπτό. Απλώς τρέχεις για 13 λεπτά, προσπαθώντας να βάλεις ένα σετ 2 ωρών σε 13 λεπτά»

Σχεδιάζει επίσης να ενσωματώσει στοιχεία της κουλτούρας της Καραϊβικής στην παράσταση. «Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό για μένα να κάνω αυτήν την παράσταση - εκπροσώπηση, εκπροσώπηση για τους μετανάστες, εκπροσώπηση για τη χώρα μου στα Μπαρμπάντος, αντιπροσώπευση για τις μαύρες γυναίκες παντού», είπε η Ριάνα. «Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Αυτό είναι το κλειδί, για να δει ο κόσμος τις δυνατότητες. Και είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου που το κάνω αυτό φέτος»

Το Super Bowl, με τους Kansas City Chiefs και τους Philadelphia Eagles, θα ξεκινήσει το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου.