ΚΟΣΜΟΣ

Νικόλ Κίντμαν: Εμφανίστηκε μεθυσμένη στα Όσκαρ; Η πολυσυζητημένη εμφάνιση που έγινε viral

Σάλος στο διαδίκτυο με την εμφάνιση της Νικόλ Κίντμαν στα Όσκαρ
Σάλος στο διαδίκτυο με την εμφάνιση της Νικόλ Κίντμαν στα Όσκαρ
ΑΡ

Η Νικόλ Κίντμαν προκάλεσε συζητήσεις με την... ακανόνιστη συμπεριφορά της ενώ πόζαρε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ: «Είναι μεθυσμένη;» αναρωτήθηκαν πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Νικόλ Κίντμαν έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ με μια μαύρη τουαλέτα με παγιέτες από τη συλλογή του οίκου Armani. Οι θαυμαστές της ωστόσο αναστατώθηκαν όταν παρακολούθησαν πλάνα της 55χρονης ηθοποιού να ποζάρει για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί.

Η σταρ του «Big Little Lies» κινούνταν διαρκώς στο πλευρό του συζύγου της Kιθ Έρμπαν, δαγκώνοντας τα χείλη της, γελώντας και πετώντας τα χέρια της στον αέρα καθώς πείραζε τα μαλλιά της. Ορισμένοι «έσπευσαν» στο Twitter για να αστειευτούν αν η βραβευμένη ηθοποιός είχε προλάβει να απολαύσει...μερικά ποτά ενόψει της μεγάλης βραδιάς του Χόλιγουντ.

«Είναι ήδη μεθυσμένη η Νικόλ Κίντμαν;» σχολίασε κάποιος στο Twitter. «Μέθυσε; Αν είναι δυνατόν», πρόσθεσε ένας άλλος. Άλλοι πάλι λάτρεψαν το γεγονός ότι η διάσημη πρωταγωνίστρια άφησε ελεύθερα τα μαλλιά της, αποκαλώντας την Αυστραλή ηθοποιό «Βασίλισσα». «Nικόλ Κίντμαν είσαι μητέρα και δεν με νοιάζει που είσαι μεθυσμένη στο κόκκινο χαλί, στην πραγματικότητα νομίζω ότι είναι συμπεριφορά βασίλισσας», έγραψαν.

Η Νικόλ Κίντμαν προκάλεσε συζητήσειςAP

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε έρθει με τον μουσικό σύζυγό της Κιθ Έρμπαν, επίσης 55 ετών, στη λαμπερή εκδήλωση στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες και εμφανίστηκε με πολύ καλή διάθεση. Οι θαυμαστές της πάντως λάτρεψαν την εμφάνιση της τη βραδιά των βραβείων. «Η Νικόλ Κίντμαν είναι τόσο σέξι» σχολίασαν ορισμένοι.

Η Νικόλ Κίντμαν εμφανίστηκε ερωτευμένη με τον επί 16 χρόνια σύζυγό της. Το ζεύγος μοιράστηκε ατημέλητα φιλιά καθώς οι βοηθοί τους παρακολουθούσαν αμήχανα από το πλάι. Η Νικόλ χάιδεψε το μάγουλο του σταρ της κάντρι, καθώς εκείνος τύλιξε τα χέρια γύρω από τη μέση της, τραβώντας την ηθοποιό πιο κοντά του.