ΚΟΣΜΟΣ

Πέδρο Πασκάλ: Ο ενθουσιασμός του για τη Ριάνα στα Όσκαρ - Περίμενε πώς και πώς να τη δει

Πέδρο Πασκάλ: Ο ενθουσιασμός του για τη Ριάνα στα Όσκαρ - Περίμενε πώς και πώς να τη δει
AP

Ο Πέδρο Πασκάλ φαίνεται να είναι μεγάλος φαν της Ριάνα και αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά στα Όσκαρ

Η Ριάνα δεν έχει σταματήσει να εκπλήσσει με την εμφάνισή της! Η εγκυμονούσα ξεχώρισε τη βραδιά των Όσκαρ με την εμφάνισή της στη σκηνή κερδίζοντας τις εντυπώσεις όχι μόνο από τον σύντροφό της αλλά από τον ανδρικό πληθυσμό γενικότερα και ειδικότερα... από τον Πέδρο Πασκάλ.

Ο ηθοποιός του «The Last Of Us» και «Mandalorian» έδωσε το «παρών» και εκείνος στην 95η τελετή των Όσκαρ και κάποιες ενέργειές του παρατηρήθηκαν λίγο παραπάνω.

Ο επιτυχημένος σταρ προσπαθούσε να βρει τη δημοφιλή τραγουδίστρια στο κόκκινο χαλί. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Άσλεϊ Γκράχαμ, αυτό που τον ένοιαζε μόνο ήταν πότε θα εμφανιζόταν η Ριάνα ενώ όταν νόμιζε ότι την είδε στο βάθος αλλά τελικά δεν ήταν αυτή... απογοητεύτηκε.

Για τους πιο παρατηρητικούς δεν ήταν μόνο αυτό που άγχωσε τον Πασκάλ. Ενώ η Ριάνα ετοιμαζόταν στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Lift Me Up» φαίνεται ο Πέδρο Πασκάλ να είναι ο μόνος που χειροκροτούσε πριν ακόμα ξεκινήσει την ερμηνεία της.

Φυσικά πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν αυτές τις δύο κινήσεις του ηθοποιού και να λένε πόσο θα ήθελαν να είναι ζευγάρι η Ριάνα με τον Πέδρο Πασκάλ.