ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: O άγριος καυγάς με την πρώην πεθερά της - Βοηθούσε τον Πικέ να συγκαλύψει τη σχέση του;

H Σακίρα
H Σακίρα
ΑΡ

Η Σακίρα και η μητέρα του Ζεράρ Πικέ φέρεται να συγκρούστηκαν δημόσια μπροστά στα παιδιά του ζεύγους σύμφωνα με πληροφορίες. Και αυτό γιατί η πρώην πεθερά της φέρεται να τον βοήθησε να κρύψει τη σχέση του με την Κλάρα Κία

Έχουν περάσει μήνες από τον χωρισμό της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, καθημερινά όμως βλέπουν το φως νέες λεπτομέρειες για το διάσημο πρώην ζεύγος και το πολύκροτο «διαζύγιό» τους. Αυτή τη φορά, η Latin Post ανέφερε νέες λεπτομέρειες για την εκρηκτική σχέση της Κολομβιανής τραγουδίστριας με την πρώην πεθερά της, Μονσερά Μπερναμπέου.Μετά τον χωρισμό, η ποπ σταρ έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη μητέρα του Πικέ, ακόμη και στα τραγούδια της, όπως τη νούμερο ένα επιτυχία της με τίτλο Bzrp Music Sesion, Vol. 53.

Στη μελωδία, τραγουδά ότι ο πρώην της την άφησε με «τη μαμά του ως γείτονα» και «τα μίντια στην πόρτα». Επιπλέον η τραγουδίστρια φέρεται να τοποθέτησε μία κούκλα μάγισσας στο μπαλκόνι της με θέα το σπίτι της πρώην πεθεράς της. Τώρα, ένα νέο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι δύο γυναίκες ήρθαν σε σωματική διαμάχη και ότι η Μπερναμπέου γνώριζε για την υπόθεση του γιου της

Η μαμά του Πικέ είχε χτυπήσει τη Σακίρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Latin Post, που επικαλείται τη Sun και την El Popular, πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι η μητέρα του Ζεράρ Πικέ γνώριζε για την απιστία του γιου της και μάλιστα τον βοήθησε να κρύψει τη σχέση του με την Κλάρα Τσία.Όταν η Σακίρα έμαθε για τη συμπαιγνία της πεθεράς της, όπως ήταν φυσικό δεν εντυπωσιάστηκε και η σχέση τους...εκτροχιάστηκε.

Σύμφωνα με την Ισπανίδα δημοσιογράφο Λάουρα Φε, «Όλα έγιναν γιατί όταν ξεκίνησε η σχέση του Πικέ και της Κλάρα Κία, κατέφυγαν σε ένα σπίτι που έχουν οι γονείς του Πικέ στο Καμπρίλς της Ισπανίας». Η μητέρα του λέγεται οτι το γνώριζε ενώ την ίδια στιγμή παρηγορούσε τη Σακίρα.

Μια πηγή κοντά στην οικογένεια μπορεί να βεβαιώσει οτι υπήρξε σωματική διαμάχη μεταξύ των δύο «πρώην». Σύμφωνα με τη Latin Post, η πηγή είπε ότι οι δύο γυναίκες είχαν σοβαρή λογομαχία και «η Μπερναμπέου γρονθοκόπησε τη Σακίρα στο πρόσωπο μπροστά στα μάτια του Ζεράρ και των παιδιών τους», αλλά το περιστατικό παραμένει άγνωστο.

Τα δημοσιεύματα έρχονται σε αντίθεση με εκείνα του ισπανικού περιοδικού Lecturas, όπου άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος της μαμάς του Πικέ δήλωσαν ότι «έκανε ό,τι μπορούσε» για να βοηθήσει τη σχέση τους. Εν τω μεταξύ, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μίλησε πρόσφατα για πρώτη φορά για τον χωρισμό, λέγοντας ότι ήθελε «να είναι πιστός στον εαυτό του»

Η «ολέθρια σχέση» των δύο γυναικών

Πριν απο λίγο καιρό είχε γίνει viral ένα παλιό βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Twitter, το οποίο δείχνει τη μητέρα του Ζεράρ Πικέ, να κάνει μια χειρονομία στη πρώην νύφη της. Το βίντεο, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola!, είναι τραβηγμένο από την εκδήλωση La Festa de l’Esport Catala, στη Βαρκελώνη, το 2017, όπου ο Ζεράρ Πικέ είχε δώσει το παρών μαζί με τη μητέρα του και τη Σακίρα.

Οι δύο γυναίκες διακρίνονται να συνομιλούν δίπλα στον ποδοσφαιριστή και σε κάποιο σημείο της κουβέντας η Μονσερά Μπερναμπέου πιάνει σφιχτά με το αριστερό της χέρι το πρόσωπο της Σακίρα και στη συνέχεια της κάνει νόημα να σωπάσει.

Μόλις όμως αντιλαμβάνεται πως οι κάμερες καταγράφουν το περιστατικό, αλλάζει ύφος και, αφού της χαμογελά, την πιάνει από τον ώμο. Η αντίδραση της Σακίρα δεν φαίνεται, επειδή η πλάτη της είναι γυρισμένη στην κάμερα, αλλά η συζήτηση σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει φιλική.