ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με διάσημο Βρετανό γυμναστή: Έβαλε μωρό 7 μηνών να κάνει μονόζυγο

Σάλος με διάσημο Βρετανό γυμναστή: Έβαλε μωρό 7 μηνών να κάνει μονόζυγο
Instagram

Οι επικρίσεις για τη φωτογραφία του γυμναστή και η απάντησή του.

Σάλος προκλήθηκε με φωτογραφία που ανήρτησε διάσημος γυμναστής από τη Βρετανία, στην οποία είχε βάλει το μόλις 7 μηνών παιδί του να κρέμεται από μονόζυγο.

Ο Βρετανός γυμναστής δέχτηκε επικρίσεις για τη συγκεκριμένη φωτογραφία με πολλούς να σχολιάζουν ότι δεν είναι ασφαλές αυτό για το μωρό. Ο ίδιος απάντησε στις με μια εικόνα που έδειχνε τον ίδιο και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του να κρέμονται από μια μπάρα για έλξεις.

Instagram

Ο 37χρονος Τζο Ουίκς, γνωστός και ως «The Body Coach», ταξίδευσε με την οικογένειά του στην Καλιφόρνια και μοιράστηκε με τους ακολούθους του στιγμές από το ταξίδι τους.

Σε μια παραλία στη Σάντα Μόνικα που βρήκαν μονόζυγα έβγαλαν φωτογραφίες οικογενειακώς και σε μία από αυτές ήταν εκείνος με το 7 μηνών μωρό του να κρατιέται από το μονόζυγο και εκείνος να το κοιτάει.

Η μικρή Λένι φαίνεται πως κρατιέται αρκετά καλά μόνη της από το μονόζυγο. Ωστόσο, η φωτογραφία αυτή άνοιξε θέμα συζήτησης στα σχόλια με αρκετούς να ξεσπούν κατά του γυμναστή που έβαλε το μωρό στο μονόζυγο.

Ένα άτομο να σχολίασε: «Είναι ασφαλές για τους ώμους και τις αρθρώσεις της να κρέμεται σε μπάρες που υποστηρίζουν το βάρος της έτσι;».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό στο μωρό σου», ενώ κάποιος είπε: «Είναι φυσιολογικό αυτό που κάνεις με το μωρό….μπα».

Κάποιοι ήταν πιο υποστηρικτικοί προς τον γυμναστή, λέγοντας ότι «αυτό εκεί είναι ένα δυνατό μωρό» και «ξεκινώντας τα από μικρά».