ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο Μπεν Άφλεκ την «τρολάρει» για τις σέξι εμφανίσεις της - «Πού είναι το υπόλοιπο;»

H Tζένιφερ Λόπεζ
H Tζένιφερ Λόπεζ
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι τόσο δεμένοι μεταξύ τους που ενίοτε βοηθούν ο ένας τον άλλο να επιλέξει ρούχα για τις σημαντικές εκδηλώσεις. Ο ένας εμπιστεύεται τυφλά τον άλλο, ακόμη και όταν ο ηθοποιός την επικρίνει γλυκά για τις... σέξι εμφανίσεις της 

Η Τζένιφερ Λόπεζ εμπιστεύεται τυφλά το γούστο και το στιλ του αγαπημένου της Μπεν Άφλεκ. Σε ένα επεισόδιο του Live with Kelly and Mark η 53χρονη σταρ, μίλησε για τη σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και τις στιλιστικές τους ανησυχίες, αλλά και τις χαριτωμένες «μπηχτές» του, όταν επιλέγει μία αποκαλυπτική εμφάνιση.

Όταν τη ρώτησαν για το πώς προετοιμάζονται οι δυο τους για μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί, η JLo αποκάλυψε ότι ζητούν συμβουλές ο ένας από τον άλλον. «Δεν ασχολείται με λεπτομέρειες», εξήγησε η Λόπεζ, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στο Met Gala της Νέας Υόρκης, με ένα μονόχρωμο φόρεμα Ralph Lauren χωρίς τον σύζυγό της.

Και πρόσθεσε: «Αλλά, αν ντύνομαι για να πάω στο κόκκινο χαλί ή σε κάποια μεγάλη εκδήλωση, λέω, «Τι πιστεύεις; Αυτό ή αυτό; Σου αρέσει αυτό ή το άλλο; Τέτοια πράγματα» είπε. Μερικές φορές τα σχόλιά του τη μπερδεύουν λίγο και η Λόπεζ πιστεύει ότι της κάνει πλάκα, αλλά πάντα στο τέλος συμφωνούν.

Η σούπερ σταρ αποκάλυψε επίσης ότι ο αγαπημένος της δεν έχει σταθερές προτιμήσεις όσον αφορά στην εμφάνισή της. «Απλά επιλέγει ό,τι φαίνεται πιο ωραίο ή αυτό που πιστεύει ότι φαίνεται το πιο ωραίο εκείνη τη στιγμή», μοιράστηκε. Ενίοτε οι συμβουλές του συνοδεύονται από χιούμορ «Κάποιες φορές αστειεύεται μαζί μου και λέει «Πού είναι το υπόλοιπο πουκάμισο;».

Και του απαντάω «Όχι, αυτό είναι, δεν έχει άλλο». Ο Άφλεκ από την πλευρά του αποκάλυψε ότι η Λόπεζ διαμόρφωσε τις γνώσεις του για τη μόδα ενώ γύριζε την ταινία Air, ένα αθλητικό δράμα για το πώς υπέγραψε ο Μάικλ Τζόρτζαν συμβόλαιο συνεργασίας με τη Nike και προέκυψαν τα θρυλικά παπούτσια Αir Jordan. «Ω, Θεέ μου, είναι πανέξυπνη», είπε ο Άφλεκ στο Hollywood Reporter σε ένα εξώφυλλο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

«Γνωρίζει άψιγα τον τρόπο με τον οποίο η μόδα εξελίσσεται μέσω του πολιτισμού ως συνδυασμός μουσικής, αθλητισμού, διασκέδασης και χορού». Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι η σύζυγός του τον βοήθησε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο με τον οποίο τα [τα παπούτσια] Air Jordan είχαν τόσο νόημα. «Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κουλτούρα και το στυλ στην Αμερική καθοδηγούνται κατά 90% από την κουλτούρα των μαύρων».